Cum pot câștiga concurenții marele trofeu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cătălin Moroșanu: „E mai greu decât la Survivor”

 Borcilă Andreea
.

Cum pot câștiga concurenții marele trofeu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cătălin Moroșanu este în măsură să dea cele mai bune sfaturi de supraviețuire în sezonul doi al emisiunii, care se va difuza la PRO TV. El este totodată câștigătorul primei ediții, fiind supranumit Regele junglei. Fostul sportiv a comparat reality show-ul cu Survivor România, recunoscând că este mult mai greu unde se află vedetele în momentul de față. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a câștigat marele trofeu al primului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, acum șapte ani. Vedeta a stat 21 de zile departe de civilizație, de cei dragi și de condițiile minime de trai. Doar cel mai puternic dintre concurenți a reușit să facă față stresului psihic din junglă. Pe atunci, filmările se desfășurau în Africa de Sud, în timp ce acum vedetele vor avea parte de probe de foc în Republica Dominicană. 

morosanu-3morosanu-3

Cătălin Moroșanu a făcut câteva recomandări pentru cei care participă, în sezonul doi al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, marca PRO TV. Vedeta e de părere că proiectul de televiziune în sine este mult mai greu decât în cazul Survivor România, unde oamenii mai puteau găsi ceva de mâncare prin junglă și aveau parte de activități sportive. 

Citește și: Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între…'

Citește și: Primele imagini de pe platoul de filmare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':”Sunt gândacii cât niște șoareci…”

Citește și: Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci…'

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV încasa 20.000 de euro pe lună la Kanal D:„Îmi pot permite câteva…'

Cum pot câștiga concurenții marele trofeu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Emisiunea care se va difuza, din toamnă, la PRO TV a ajuns la ediția a doua, după șapte ani de pauză. În total, 12 vedete au spus Da! provocării de a sta departe de cei dragi și de condițiile minime de trai. În acest sezon, cei care vor prezenta reality show-ul din Republica Dominicană sunt nimeni alții decât Adela Popescu și Cabral Ibacka. Într-un interviu pentru Fanatik, câștigătorul primului sezon Cătălin Moroșanu a explicat ce pot face concurenții pentru a rămâne cât mai mult în concurs, dar și cum pot câștiga marele trofeu. 

Este foarte greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Dacă e formatul ca data trecută, e extrem de dificil, vă zic. La noi, când am fost în Africa de Sud, a fost groaznic. Acum se filmează în Republica Dominicană, nu știu dacă va fi la fel. Dar trebuie să fii puternic psihic să reziști.

E important să nu se certe acolo, să rămână echipă. Într-un fel, seamănă cu Survivor când vine vorba condițiile de viață dificile. E adevărat, lipsesc probele sportive. Dar chiar fără acele probe, poate fi chiar mai greu decât Survivor. De fapt, cred că e mai greu decât Survivor.

Cu mâncatul scârboșeniilor te mai obișnuiești la un moment dat. Marea problemă este foamea. Noi nu aveam mâncare, în Afrca de Sud… La Survivor, de exemplu, mai aveai cocos, mai aveai ce să mănânci din junglă de pe acolo.

Dar la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dacă vor fi la fel de stricți cu mâncarea cum au fost în primul sezon, va fi o problemă foarte mare. Iar dacă concurenții nu vor avea ce să mănânce pe acolo, va fi horror.

Oricum, șerpii și păianjenii ăia nu sunt veninoși, dar tot sunt greu de suportat. Senzația e urâtă când stai cu ei. Mai sunt și șobolanii… Mie, de exemplu, mi-a fost cel mai frică de șobolani. Câștigătorul va fi, cred, care dintre ei este cel mai iubit de public și care rezistă psihic acolo, în junglă, a precizat Cătălin Moroșanu, pentru sursa citată. 

Cine sunt vedetele care participă în sezonul doi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 

În total, 12 vedete au răspuns provocării de a merge în junglă. Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt participanții noului sezon al reality show-ului de la PRO TV. 

Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

În 2015, Cătălin Moroșanu a încasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului, iar 10.000 de euro au intrat în conturile sportivului ca onorariu de participare.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton