Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden: „Nu mai este...”

 Miniosu Alexandra
.

Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden. Zilele trecute, cele două vedete au participat la petrecerea revistei Elle. Cu această ocazie, actuala iubită a lui Keo a dezvăluit ce ar face dacă ar da nas în nas cu fosta parteneră a artistului. Iată ce declarații le-a făcut blondina jurnaliștilor prezenți la party!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden. Acum câteva zile, Misty, iubita lui Keo, fostul partener al Andreei Bălan, a fost prezentă la petrecerea petrecerea revistei Elle. Cele două cântărețe s-au întâlnit acolo, iar Misty le-a spus jurnaliștilor ce ar face dacă ar da nas în nas cu artista, aflată la mică distanță de ea.

andreea-balan-123andreea-balan-123

În urmă cu câteva zile, Misty și Andreea Bălan au fost invitate la petrecerea revistei Elle. Acum mulți ani, Andreea Bălan a avut o relație cu Keo, actualul partener al lui Misty. Se pare că între timp lucrurile s-au „reglat' între cele două, cel puțin după spusele lui Misty, care susține că nu are nicio problemă în a o saluta.

Citește și: Ce crede Misty despre Viviana Sposub și George Burcea. Iubita lui Keo, declarații surprinzătoare:”Lumea e foarte mică”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță:„Se trezește plângând, are coșmaruri'

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro:„Prima din România. Va fi o…'

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Pepe de când a devenit tată de băiat:”E total diferit. Am avut o perioadă…”

Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden

Așadar, prezentă la eveniment, Misty a susținut că ar fi salutat-o pe Andreea Bălan, dacă ar fi dat nas în nas cu ea. Cea dintâit a declarat că lasă loc de „bună ziua' cu toată lumea, pentru că așa consideră că e civilizat.

„Dacă mă întâlnesc cu Andreea (n.r – care era la trei metri de ea) aici, o voi saluta! Eu las loc de bună ziua cu toată lumea, pentru că așa este frumos și civilizat și cred că am depășit de mult aceste lucruri.

Au trecut foarte mulți ani de atunci. Nu mai este cazul, avem copii și familii', a declarat Misty pentru Click!.ro.

De ce a slăbit Misty

Tot în cadrul evenimentului, Misty a povestit că a slăbit câteva kilograme. Iubita lui Misty a explicat că anul acesta a slăbit mai mult pentru că nu prea a dormit vreme de câteva săptămâni, în timpul procesului de adaptare al fiicei ei la grădiniță.

„Am mai slăbit puțin, da, este adevărat! Oricum, eu vara sunt mai slabă, mereu am oscilat așa, iar iarna am câteva kilograme în plus pentru că, asta este, stăm mai mult pe acasă, mâncăm mai bine, mai gras.

Însă anul acesta am slăbit mai mult, pentru că a fost întregul proces de adaptare la grădiniță al fetiței noastre și câteva săptămâni nu prea am dormit, m-am stresat un pic și nu am mâncat foarte mult. Adormea plângând și avea coșmaruri seara.

S-a adaptat mai greu, pentru că eu am stat prea mult cu ea, am stat patru ani și jumătate cu Arya, nu a dormit o noapte fără mine! Am fost foarte posesivă în primii doi ani!', a explicat ea.

Andreea Bălan și Keo s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, după ce artistul s-a îndrăgostit de actuala lui parteneră, Misty, cea care i-a dăruit o fetiță.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton