Giani Kiriță a avut o copilărie de coșmar: "Tata o călca în picioare pe mama, o învia cu apă"

 Dumba Gabriela
.

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri cutremurătoare la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, despre copilăria lui de coșmar. Mama fotbalistului a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia, care avea probleme cu alcoolul și o bătea mereu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marți, de la ora 21:30, vedetele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! vor sta din nou față-n față cu cele mai mari fobii ale lor, iar unele dintre ele vor avea pentru prima dată curajul să-și deschidă sufletul în fața colegilor de tabără. Giani Kirită a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa.

gianigiani

Giani Kiriță, amintiri groaznice din copilărie

Giani Kiriță le va mărturisi colegilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici durerea prin care a trecut mama lui.

'Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea.

Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate…

Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…', le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără.

Dezvăluirile sportivului au făcut-o pe Mara Bănică să spună: 'Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!'.

Citește și:Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit:'Un an nou începe'

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală.Au împreună 4 copii

Citește și: Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare: „Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou’

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Sunt create de un designer român

Părinții lui Giani Kiriță au divorțat când s-a născut el

Mama lui Giani Kiriță a divorțat de soțul violent când a venit pe lume fotbalistul și și-a crescut singură cei doi copii. A regretat mereu că Giani nu a avut cui să-i spună 'tată', iar fotbalistul recunoaște că l-a marcat lipsa tatălui din viața lui.

'Mama a divorţat de tata când m-am născut eu. Când am venit la Bucureşti, pentru că îmi plăcea foarte mult fotbalul, trebuia să merg la o echipă. Şi, săraca mama muncea, iar sora mea nu ştia ce trebuia să facă în sensul ăsta pentru mine.

Îi mai zicea lui unchiu-meu – „Ia-l şi tu şi du-l la o echipă, de probă!”.

Şi mi-a intrat mie asta în cap – de probă' şi am zis să merg singur. Mama era obosită, că muncea toată ziua, nu avea când să meargă cu mine.

Mi-am luat gentuţa şi am început să merg eu singur. (…) Stau să mă gândesc că eu nu am avut cui să-i zic „tată”. Voiam şi eu să merg cu tata la fotbal. Pe toţi colegii mei, după meci, îi aşteptau taţii. Pe mine nu mă aştepta nimeni. Şi m-a marcat lipsa asta!', a dezvăluit Giani în urmă cu ceva timp într-o emisiune TV.

Mama sa este și una dintre persoanele pentru care, mărturisește Giani, este în stare de orice.

Săraca mama, cât muncea. De dimineaţa până seara, şi când venea acasă făcea mâncare, spăla, călca… Nu stătea o clipă. Mi-a dat numai sfaturi bune. Nu am avut bani, nu am avut relaţii, dar am avut cu cine să semăn şi am răzbit în viaţă. Sunt trei femei pentru care aş fi în stare de absolut orice pe lume: fiica mea, mama şi sora mea”, spunea el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton