Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon”: „Ce a fost în capul meu?”

 Ifrim Georgiana
.

Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon'. Vineri, 3 februarie, are loc lansarea filmului „Ramon' în cinematografele din toată țara. Prezentatorul de televiziune joacă rolul principal, iar din distribuție fac parte nume cunoscute, între care Smiley, Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase, Ionuț Rusu sau Elvira Deatcu. Recent, Pavel Partoș a vorbit despre pericolele la care s-a supus în timpul filmărilor pentru această producție, susținând că a fost la un pas de a fi spulberat de mașinile dintr-o intersecție din București. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon'. „Ramon' este o comedie romantică, în regia lui Jesus del Cerro și cu un scenariu semnat de Anghel Damian. Pe canalul de Youtube, prezentatorul TV a făcut câteva dezvăluiri din timpul filmărilor, susținând că unele secvențe i-au pus viața în pericol. Pentru această peliculă, Pavel Bartoș și colegii lui lucrează de peste trei ani. Actorul a recunoscut că i-a fost greu să găsească finanțare pentru această peliculă, însă spune că a meritat tot efortul și a avut parte de susținerea colegilor săi de la ProTV.

ramo-9ramo-9

Pavel Bartoș și-a pus viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon'. În următoarea perioadă, prezentatorul TV va fi prezent la cinematografele din țară, împreună cu regizorul Jesus del Cero. Acesta a regizat și filmul „Ho HO HO', care îl are în rolul principal pe Ștefan Bănică.

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Citește și: Pe ce nu ar da banii niciodată Ramona Olaru: „Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”

Citește și: Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă'

Citește și: „Merită să-l dați drept exemplu. Nu a ridicat mâna, deși…'. Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani

Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon'

Una dintre secvențele comediei a fost filmată într-o intersecție de la Timpuri Noi. Pavel Bartoș a fost nevoit să filmeze printre mașini și tramvaie, susținând că șoferii i-au atras atenția că e iresponsabil și că-și pune viața în pericol.

„Noi am filmat în 21 de zile. Noi, în mod normal, trebuia să filmăm în 30-40 de zile. Noi am filmat în aeroport, într-o podgorie, am mutat camp-ul ăla, format din 20 și ceva de mașini, în fiecare zi. Am zis că așa e filmul. Nu pot să mă duc într-o singură cameră și să filmez. E și de dragoste, e și de acțiune, e și de comedie.

Am avut o filmare într-o intersecție, la Timpuri Noi. Trebuia să traversez toată intersecția. Încercam să simulăm prima lui întâlnire cu Bucureștiul, cu traficul nebun. Toți oamenii mă vedeau costumat cu geamantantul și mă vedeau unii: Mă, dobitocule! Mă, domnule Bartoș! Alo, aveți trei fete acasă, ar trebui să aveți grijă. Ce a fost în capul meu și al lui Jesus? Dumnezeu știe', a povestit Pavel Bartoș în podcastul „La mijloc', pe YouTube.

„La mine, a fost cel mai greu să găsesc oamenii potriviți'

Pe lângă găsirea resurseloc financiare, Pavel Bartoș a susținut că i-a fost dificil să găsească oamenii potriviți pentru proiectul său cinematrografic. Prezentatorul TV susține că ideea scenariului îi aparține, însă o contribuție semnificativă au avut-o și Anghel Damian și Lia Bugnar.

„Trebuia să motivez și de ce Ramon. E atât de românesc, pentru cine va vedea filmul. Mă întreba lumea: mă, da de ce Ramon? Te-a obligat Jesus del Cero? O să vedeți la film. La mine a fost cel mai greu să găsesc oamenii potriviți. Cu Jesus eu am jucat la prima comedie de Crăciun, de după Revoluție, „Ho Ho Ho'.

I-am zis că am încredere în el. Apoi l-am cooptat pe Anghel, am cooptat-o pe Lia și s-a format acest scenariu de la zero. Ideea a fost a mea, dar am avut încredere în ei. Mulți au zis că e Forest Gump al României. Plecăm în turneu cu Ramon. Plecăm în Bacău, Focșani, Sibiu, Brașov, Ploiești. Spectatorii se vor bucura cel puțin de prezența mea și a lui Jesus', a adăugat Pavel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton