Cum își sărbătorește Kate Midleton copiii de zilele lor de naștere. Ducesa de Cambridge stă în bucătărie până la miezul nopții!

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este, fără doar și poate, o mamă cu normă întreagă, dar puțini și-ar fi imaginat că Ducesa de Cambridge s-a apucat de gătit. Iată cum își surprinde cei trei copii de zilele lor de naștere!

Chiar dacă la evenimentele mondene poartă tiară, rochii diafane și cercei cu diamante, Kate Middleton este o mamă la fel ca oricare alta, extrem de dedicată celor trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Recent, Ducesa de Cambridge a povestit într-o emisiune că, inspirată de Mary Berry, jurnalistă, scriitoare și autoare de cărți de cooking, a început să gătească pentru copiii ei, mai ales la evenimentele speciale, inițiind astfel o adevărată tradiție în familie.

Aflată în platou în emisiunea de televiziune a celebrei scriitoare alături de Prințul William, unde și-au promovat misiunile caritabile, Ducesa de Cambridge a mărturisit că, de zilele de naștere ale celor trei copii ai săi, nu apelează la servicii specializate, ci le pregătește chiar ea torturile celor mici:

Ador să fac tortul. A devenit oarecum o tradiție să stau trează până la miezul nopții, cu cantități ridicole de compoziție și glazură lângă mine, fiindcă fac întotdeauna prea multă. Dar iubesc asta, a povestit Ducesa de Cambridge.

Prințul Louis a zis… Mary

Kate Middleton a mai spus, amuzată, că unul dintre primele cuvinte ale Prințului Louis (1 an și 7 luni) a fost… Mary. Ducesa de Cambridge i-a mărturisit acesteia:

Unul dintre primele cuvinte ale lui Louis a fost Mary deoarece raftul cu cărțile mele de gătit se află chiar la înălțimea lui. Copiii sunt fascinați de ilustrații și, cum chipul tău este peste tot, dacă te-ar vedea, ar spune cu siguranță: <>, fiindcă te-ar recunoaște imediat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton