Alexandru Arșinel, mai trist ca niciodată. Nu-și poate reveni după moartea Stelei Popescu: ”Câteodată mi se face frică fără ea”

 Oana Popoiag
.

Sunt doi ani de când regretata Stela Popescu a murit, dar pentru Alexandru Arșinel e ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Actorul în vârstă de 80 de ani nu-și poate reveni și regretă fiecare zi fără celebra lui parteneră de scenă. Acesta a făcut o mărturisire sfâșietoare despre modul în care moartea Stelei i-a afectat viața.

Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu doi ani, în urma unui accident vascular, lăsând în multă tristețe. Alexandru Arșinel nu și-a revenit nici în ziua de azi după moartea celebrei sale partenere de scenă. Actorul a vorbit pentru Cancan despre amărăciunea pe care i-a lăsat-o în suflet dispariția Stelei.

'Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.


Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela. Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu
', a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel nu a lipsit de la parastul de doi ani al Stelei Popescu.
'La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect', a declarat Alexandru Arșinel.

Foto: Facebook, Libertatea

Alexandru Arșinel și Stela PopescuAlexandru Arșinel și Stela Popescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton