Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. Designerul Eli Lăslean, despre colaborarea cu Prima Doamnă a României: „Nu avem un protocol”

 Ifrim Georgiana
.

Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. De aproximativ 7 ani, Eli Lăslean este cea care se ocupă de multe dintre aparițiile lui Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României. Colaborarea a început în anul 2015, când Eli a fost sunată pentru a-i face o rochie Primei Doamne. De atunci, designerul se ocupă de majoritatea aparițiilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2015, la evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, Carmen Iohannis a purtat rochia creată de Eli Lăslean. Designerul a mărturisit că această colaborare a avut la bază „un vis frumos'. Eli a susținut că acest eveniment a însemnat „începutul unui alt capitol' în cariera și viața sa. Totodată, aceasta a recunoscut că rolul său înseamnă o responsabilitate enormă, multă muncă și stres, însă și satisfacțiile sunt pe măsură.

eli-laselaneli-laselan

Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. Eli Lăslean a povestit cum a început colaborarea cu Prima Doamnă a României și ce relație are cu aceasta. Iată ce dezvăluiri a făcut cunoscutul designer!

Citește și: Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe.Imagini de colecție

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid.Ținuta a atras toate privirile 

Citește și: Cum a aflat fiica lui Aurelian Preda cine este mama ei biologică:„E verișoara mea, adică nepoata tatălui'

Citește și: Un nou proces pentru Fulgy în dosarul drogurilor.Ce le-a cerut judecătorilor

Cum își alege Carmen Iohannis ținutele

Eli Lăslean a mărturisit că se consultă cu Carmen Iohannis înaintea oricărui eveniment la care trebuie să participe. Prima Doamnă îi transmite acesteia care ar fi așteptările ei, iar designerul concepe o ținută care să corespundă acestora.

„La noi nu avem instituția primei doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut', a declarat Eli Lăslean potrivit ego.ro.

„E o persoană prietenoasă'

Eli Lăslean a caracterizat-o pe Carmen Iohannis ca fiind o persoană „prietenoasă', cu un „suflet frumos'. Aceasta a mărturisit că, înaintea unui eveniment special, pregătește mai multe variante, iar Prima Doamnă o alege pe cea care se potrivește cel mai bine.

„E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante', a adăugat designerul potrivit sursei citate.

Cum a început creatoarea de modă să lucreze pentru Carmen Iohannis

Eli Lăslean a povestit că a fost sunată, în 2015, pentru a crea o rochie pentru Carmen Iohannis. Aceasta a recunoscut că, la acea vreme, creațiile ei fuseseră apreciate pentru rafinamentul cu care au fost elaborate.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj. După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie primeai doamne', a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton