Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul ei, Albert: „Asta spune mult despre relația lor...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul creatoarei de modă, Albert? E întrebarea ce a stat deseori pe buzele oamenilor, după ce s-a aflat că îndrăgita vedetă și-a refăcut viața amoroasă. În revista VIVA! de iulie, pe lângă alte subiecte interesante, ea ne-a vorbit și despre relația pe care o au cei doi bărbați importanți din viața ei: iubitul și băiatul ei. Se pare că împreună, toți trei, formează o familie perfectă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce apreciezi cel mai mult la Iulian? Cât de ușoară/grea a fost acomodarea ta cu băiatul lui și acomodarea lui Iulian cu fiul tău, Albert?

La Iulian m-a atras încă de la început calmul lui. Un calm și o încredere în sine care pe mine, o fire explozivă, mă stabilizează foarte mult. Iulian are și el un băiat mai mare decât Albert dintr-o relație anterioară, așa că noi ne-am acomodat cu toții foarte bine încă de la început. Albert îi spune lui Iulian buddy (prieten), iar asta spune mult despre relația lor.

romanita-iovan-5-1romanita-iovan-5-1

Citește și: Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, nu vor să se căsătorească, dar s-au logodit în secret:„Nu contează vârsta, contează compatibilitatea' / EXCLUSIV

Citește și: De ce au ales Romanița Iovan și iubitul ei să se logodească, după 14 ani de relație:„Nu ne-am invitat familiile'

Citește și: Marina Voica, reacție surprinzătoare, în direct la emisiunea lui Măruță:”Lasați-mă să mor liniștită”

Citește și: Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea dintre Simina și Alex Bobicioiu:”Mai vreau un singur lucru să-i transmit”

Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul creatoarei de modă, Albert

Afirmai, în urmă cu câțiva ani, că înțelegerea dintre voi doi a fost să îți spună Iulian dacă, la un moment dat, îi va plăcea o altă femeie și să vă despărțiți cu zâmbetul pe buze. În cei 14 ani de când sunteți împreună, ați fost vreodată pe muchie de cuțit cu relația?

Am avut eu, personal, momente dificile, și cred că acestea au fost suficiente. El nu a făcut altceva decât să mă susțină. Cred că aceasta a fost lecția lui, să conviețuiască cu o femeie care parcurge cele mai dificile momente din viața ei și să o sprijine cum poate el mai bine.

Romanița Iovan și iubitul ei, vacanță de vis în Santorini

Obișnuiți să vă faceți surprize/cadouri fără vreun motiv anume? Care a fost cea mai romantică escapadă a voastră și unde?

Ne place mult să dansăm și facem acest lucru, acasă, în living, cu diferite ocazii. Este un mod plăcut și inedit de relaxare, de bucurie și, bineînțeles, mișcarea ajută la starea de bine. Insula Santorini a fost, până acum, cea mai romantică escapadă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan, Dinu Lazăr, Dumitru Angelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton