Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. Toată lumea știe despre frumoasa relație pe care o are actrița și regizorul. Cei doi se iubesc de mai bine de 18 ani și și-au întemeiat o familie frumoasă din care au rezultat și doi copii: o fetiță și un băiețel. Cu toate astea, puțini știu cum s-au cunoscut, cum au început să aibă o relație, dar și faptul că este de o diferență de vârstă de 18 ani între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. Dana Rogoz este o actriță desăvârșită, care de nenumărate ori a impresionat publicul. A cucerit inimile tuturor cu rolurile și aparițiile sale, înclusiv pe a soțului ei. Nu, între aceasta și Radu Dragomir nu se pune vorba de dragoste la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit pe când Dana Rogoz dădea proba pentru rolul 'Mimi'. Abia după 3 ani distanță au decis să își acorde o șansă pe plan sentimental.

rogoz-8rogoz-8

Fără dar și poate, Dana Rogoz poate să se numească o femeie norocoasă. Și-a întâlnit marea dragoste chiar pe platourile de filmare. Împart aceeași meserie, se înțeleg, se ajută și se susțin. De aici a pornit totul în relația lor. Cu toate că între ei este o diferență de vârstă de 18 ani, asta nu a fost un impediment în momentul în care și-au acordat o șansă. Nici acum, după 18 ani de relație nu este!

Citește și: Relația neștiută dintre Dana Rogoz și Andreea Esca:”Îi spuneam toate secretele mele din adolescență”

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Dana Rogoz în cariera de actriță:„Maternitatea e întârziată de multe ori în profesie'

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor:„Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat'

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir

Așa cum chiar Dana Rogoz a mărturisit, între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere. Numeroasele proiecte împreună însă i-a făcut să se apropie unul de altul și să se descopere. Compatibilitatea și armonia dintre ei erau la cote maxime. Și-au dat o șansă, iar de atunci nu s-au mai despărțit niciodată, ba chiar și-au întemeiat în adevăratul sens al cuvântului o familie.

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional. Eu dădeam un casting pentru rolul MimI. Asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu. A fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile.

Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt', a povestit Dana Rogoz, pentru Playtech Știri, despre debutul poveștii de iubire.

Actrița și regizorul sunt de 18 ani împreună și au 2 copii

Nu le-a fost deloc ușor la început. Au fost asaltați din toate părțile de un val de critici. De asemenea, nimeni nu a crezut în relația lor, mai ales că Radu Dragomir mai fusese o dată însurat și avea și un copil cu fosta lui soție. În ciuda acestui lucru, cât și a diferenței mari de vârstă, au reușit. Formează o povestea de dragoste de vis, fiind familia râvnită de mulți, mai ales de când îi au și pe cei doi copii.

Radu Dragomir a fost însurat înainte de Dana Rogoz și are un copil din fostul mariaj

Înainte să o cunoască pe Dana Rogoz, mariajul lui Radu Dragomir se îndrepta spre ultima șansă, deși avea un copil cu fosta soție. Între timp, lucrurile s-au stins definitiv între regizor și mama copilului său, astfel că a început procesul de cunoaștere cu actrița. Nu a durat mult, și după divorț și-au oficializat relația. Au fost criticați că au destrămat o familie, fără ca lumea să știe că nimic nu mai merge în vechea căsnicie. Cu toate astea au reușit și azi, după 18 ani de relație, sunt de neînvins.

Care este secretul fericirii în relația Danei Rogoz cu Radu Dragomir

Ce-i drept, Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai frumoase și autohtone cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe buze și plini de viață alături de cei doi copii ai lor, astfel că nu sunt deloc puțini cei care se întreabă care este secretul lor. Actrița a vorbit deschis despre cum reușesc să se înțeleagă de minune!

Toată lumea caută secretul relației. Nu am acest secret al relației, știu ce funcționează la noi, știu că noi comunicăm foarte bine, că ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt, că avem încredere unul în celălalt, în punctele esențiale semănăm foarte tare, în sensul că avem aceleași pasiuni în primul rând și că vedem lucrurile la fel. Ne plac aceleași lucruri și, în timp, evident că am evoluat amândoi așa unul lângă celălalt și unul în acord cu celălalt. Acum suntem în formulă completă, e formula perfectă', a mai precizat Dana Rogoz.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton