De ce și-a anulat Carmen Grebenișan de la Survivor nunta cu soțul ei, Alex Militaru: „Am renunțat la...”

 Dumitrache Laura
.

De ce și-a anulat Carmen Grebenișan de la Survivor nunta cu soțul ei, Alex Militaru. Carmen Grebenișan are un număr mare de urmăritori în social media. Influencerița se află printre vedetele care participă la Survivor România 2023. Anul acesta, Carmen trebuia să facă nunta cu Alex Militaru, dar a anulat-o în ultimul moment. Iată care este motivul pentru care vedeta nu va mai face nunta cu partenerul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a anulat Carmen Grebenișan de la Survivor nunta cu soțul ei, Alex Militaru. Carmen Grebenișan, în vârst de 29 de ani a acceptat să participe la Survivor România 2023. Anul acesta, influencerița plănuia să fie mireasă anul acesta, dar și-a anulat nunta. Vedeta s-a căsătorit civil cu Alex Militaru, iar anul acesta urmau să aibă nunta.

carmen grebenisancarmen grebenisan

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit în urmă cu doi ani, dar vedeta recunoaște că nu s-a obișnuit cu această ipostază. Chiar și așa, relația celor doi a rămas la fel, iar anul acesta plănuiau să facă o nuntă ca-n povești. Din cauza plecării sale la Survivor România, Carmen a decis să anuleze marele eveniment.

Citește și: Cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor 2023.Cu ce se ocupă Alex Militaru

Citește și:Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie:'Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…'

Citește și:Mircea Badea a fost înjurat de colegii Vio, Teo şi Costel, iar reacția lui a fost neașteptată:”Vreau să fac public un anunț”

Citește și: Cine e Dan Condurache din serialul „Lia”.Are doi copii

De ce și-a anulat Carmen Grebenișan de la Survivor nunta cu soțul ei, Alex Militaru

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate influencerite de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu Alex Militaru, în urmă cu doi ani, iar anul acesta plănuiau să facă nunta. Ei bine, Carmen și soțul său au decis să anuleze marele eveniment. Conform influeceriței, faptul că a acceptat să participe le Survivor România 2023 a determinat-o să ia această decizie.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea.

Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau', a declarat Carmen Grebenişan la testimonialele emisiunii.

Cum s-a schimba relație dintre Carmen Grebenișan și soțul ei după ce s-au căsătorit

Carmen Grebenișan a devenit soție pe 28 august 2021. Vedeta s-a căsătorit civil cu Alex Militaru, iar cei doi au o căsnicie frumoasă. Chiar și așa, prietena Alinei Ceușan susține că relația lor nu s-a schimbat după ce au devenit soț și soție. Mai mult, cei doi se completează reciproc și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Este exact la fel, nu s-a schimbat nimic, doar faptul că stăm în casa noastră. În aceeași casă, dar acum e a noastră, nu stăm prin chirii. Este singurul lucru care s-a schimbat, în rest ne distrăm la fel de mult, povestim la fel de mult și nu ne săturăm unul de altul. Amândoi suntem genul de persoane comice și autoironice, râdem ba unul de altul, ba facem mișto unul de altul, ba ne speriem prin casă. Deci chiar nu ne plictisim niciodată’, a spus Carmen Grebenișan în urmă cu ceva timp, pentru Ego.ro.

Carmen Grebenișan, despre un viitor copil

Are o carieră de succes și o căsnicie frumoasă alături de Alex Militaru. Cu toate astea, Carmen Grebenișan nu se gândește să devină mamă prea curând. Vedeta a explicat că se bucură de prezent și are planuri mari pentru viitor, în ceea ce privește cariera sa.

Cred că mai durează. Nu știu când. Dacă în 3 luni mă hotărăsc…poate nici nu mă hotărăsc și se întâmplă. Nu știu, în mod normal, nu este prioritară decizia aceasta. Am alte planuri momentan. Cred că tot timpul ai alte planuri, de asta îmi e frică, că o să tot amân treaba asta și o să zic că nu e momentul acum. Așa îmi zicea și Alina: Vezi că poți să le faci oricum și cu copil!'. I-am zis că știu, dar parcă, parcă nu îmi vine. Nu știu de ce, nu îmi vine. Cred că dacă nu o simt, nu o simt.', a mai spus concurenta de la Survivor România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton