Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a avut în comun cu Kate Middleton

 Miniosu Alexandra
.

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Astăzi, 19 septembrie 2022, în Marea Britanie au loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Rând pe rând, membrii familiei regale au venit să-și ia „rămas-bun' de la regretata suverană. Printre cei prezenți se numără și soția Prințului Harry, Meghan Markle. Iată cum a venit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, 19 septembrie 2022, multă lume a fost curioasă să afle cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Soția Prințului Harry participă și ea la funeralii, alături de alți membri ai familiei regale. Aceasta a fost surprinsă în mașină, într-o ținută sobră, neagră, în semn de doliu pentru Majestatea Sa.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022

Astăzi este o zi neagră pentru Marea Britanie. Britanicii o conduc luni, 19 septembrie, pe ultimul drum pe Regina Elisabeta a II-a. Mii de oameni din toate colțurile lumii s-au adunat încă de la primele ore ale zilei, în funte cu liderii mondiali, dar și membri ai familiei regale. Printre aceștia se numără și Meghan Markle.

Citește și: Ce semnifică macii roșii pe care îi poartă în piept cei din Familia Regală Britanică

Citește și: Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a.Sicriul cu trupul neînsuflețit al Prințului Philip va fi mutat din actualul loc de veci

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham.Gafa făcută de prima Doamnă a României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție'

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se întrepta către funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. După cum puteți vedea în GALERIA FOTO, soția Prințului Harry a ales să poarte o ținută neagră, din cap până-n picioare, pentru înmormântarea marii suverane. Meghan Markle a purtat o rochie neagră și pantofi cu toc. Ea a avut și o capă, la fel de elegantă.

Rochia e destul de familiară pentru cunoscători. Asta pentru că Meghan Markle a purtat o versiune bleumarin a piesei vestimentare la un concert de sărbătorire a împlinirii a 92 de ani a Reginei, la Royal Albert Hall. Evenimentul a avut loc în aprilie 2018, scrie pagesix.com.

De asemenea, se poate observa și faptul că Meghan Markle și Kate Middleton au optat pentru ținute asemănătoare. Spunem asta având în vedere că, pe lângă faptul că s-au îmbrăcat în negru, ambele au ales să poarte pălării negre pe cap. Cea a lui Meghan însă a fost cu bol larg și fără voal.

În timp ce Meghan Markle a purtat colierul de perle al Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle i-a adus un omagiu la fel de deosebit. Aceasta a purtat o pereche de cercei din perle, pe care o primise cadou chiar de la Majestatea Sa, în anul 2018. De asemenea, ea a avut la mână și o brățară aurie.

Prințul George și sora lui, prințesa Charlotte, participă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul George și sora lui, prințesa Charlotte, participă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Împreună cu alți cei peste 2.000 de invitați, cei doi copii ai prințului și prințesei de Wales își vor lua „rămas-bun’ de la Majestatea Sa. Anunțul a fost făcut de BBC.

Prinţul George, în vârstă de 9 ani, și sora sa Charlotte, în vârstă de 7 ani, vor urma sicriul alături de familia regală. Părinții lor, William și Kate, vor merge înaintea celor doi copii, iar aceștia vor fi apoi urmați de prințul Harry și Meghan Markle, dar și de alți membri ai familiei regale.

În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea copil al cuplului William – Kate, micuțul Louis, în vârstă de 4 ani, el nu va participa la funeralii.

La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton poartă o ținută neagră și cu pantofi negri, cu toc. Pe cap, aceasta are potrivită o pălărie în aceeași nuanță. Fiica ei, prințesa Charlotte, e îmbrăcată într-o vestimentație similară. În schimb, prințul George poartă un costum bleumarin.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton