Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

 Dumba Gabriela
.

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Dincolo de limbajul corpului, considerat ireproșabil de experții britanici, prințesa de Wales este lăudată și pentru ținutele impecabile pe care le-a purtat în perioada de doliu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Îmbrăcată în negru, Kate Middleton este și în această tristă perioadă un exemplu de eleganță, purtând accesorii alese cu grijă, cu simbolism aparte. Prințesa de Wales a ajuns la funeraliile de la Westminster Abbey, purtând o ținută complet neagră și unul dintre colierele preferate ale regretatei regine Elisabeta a II-a.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Prin ținutele pe care le-a purtat în ultimele 10 zile, de când regina Elisabeta a II-a a trecut în neființă, și mai ales prin intermediul bijuteriilor purtate, Kate Middleton i-a adus omagii regretatei suverane.

Astfel, în ziua înmormântării reginei Elisabeta, prințesa de Wales a ales un colierul Japanese Pearl Choker din perle – accesorii purtate de familiile regale la funeralii, care are o piatră mare în centru și a fost unul dintre preferatele reginei.

Kate a purtat același colier și anul trecut, la funeraliile Prințului Philip.

Potrivit jurnaliștilor de People, colierul din perle purtat de Kate Middleton în ziua funeraliilor reginei Elisbeta a II-a a fost purtat de suverană la un banchet din Bangladesh în 1983.

Regretata Prințesă Diana a purtat același colier la un banchet care a avut loc la Palatul Hampton Court în 1982.

Kate a mai purtat la înmormântare o bijuterie din colecția Reginei: cerceii cu perle Bahrain.

În ceea ce privește ținuta vestimentară, Kate Middleton a ales o rochie neagră, cu croială în A și un sacou cu mâneci și cambrat în zona taliei. Prințesa de Wales poartă părul strâns în coc, pălărie neagră și voal și a sosit la Catedrală însoțită de doi dintre copiii săi, moștenitorii tronului.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi înmormântată cu doar două bijuterii speciale.Avea o colecție impresionantă

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a:'Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…'

Kate Middleton, prințesa de Wales, o prezență ireproșabilă

Alături de regele Charles al III-lea și alți membrii ai familiei regale, Kate Middleton i-a întâmpinat sâmbătă pe demnitarii din Commonwealth invitați la funeraliile de stat, în timpul unei recepții, la Palatul Buckingham.

Presa britanică a expus pe larg comentariile unor experți în limbajul corpului în ce privește prezența prințesei de Wales la prânzul oferit liderilor din Commonwealth, care a avut loc sâmbătă la Palatul Buckingham.

Astfel, Kate Middleton a părut „încrezătoare și regală', în timp ce a aplicat „tehnici de ascultare activă, și-a privit interlocutorii în ochi și s-a folosit de atingeri protocolare'.

Soția prințului William a purtat colierul preferat al reginei Elisabeta a II-a, un model alcătuit din trei rânduri de perle.

De altfel, potrivit unor surse de la Buckingham, citate de presa britanică, bijuteriile din colecția personală a Reginei, evaluate la aproape 110 milioande dolari, revin prințesei Catherine de Wales și fiicei sale, prințesei Charlotte.

Pe lângă colierul îndrăgit de Regină, Kate Middleton a mai purtat o pereche de cercei cu diamante și perle aparținând anterior suveranei britanice, o brățară alcătuită tot din trei rânduri de perle și inelul ei de logodnă cu safir și diamante, care a aparținut cândva prințesei Diana, potrivit tvmania.ro.

Ucraina participă la funeraliile regale prin prezența Primei Doamne, Olena Zelenska. Aceasta a fost primită în audiență la Palatul Buckingham de însăși Prințesa de Wales, Kate Middleton.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton