Cum îl va chema pe băiețelul lui Lili Sandu. Vedeta a organizat o petrecere înainte să nască, la care a invitat mai mulți prieteni apropiați

 Dumba Gabriela
.

Ce-a fost mai greu a trecut pentru Lili Sandu! Cântăreața se află pe ultima sută de metri cu sarcina, a reușit să treacă peste neplăcerile impuse de pandemie și a dat o petrecere cu prietenii apropiați, la iarbă verde, în cadrul căreia a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru băiețelul ei și al lui Silviu Țolu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Abia așteptăm să ne revedem cu cei dragi, ne-am luat toate măsurile de precauție, avem cu noi măști, dezinfectanți. Mă simt de parcă l-am însura pe TJ”, mărturisea Lili Sandu (41 de ani) pe Instagram, în drum spre terasa unde a avut loc petrecerea. La locul stabilit, cei doi părinți au fost încântați de decor, candy-bar, aranjamente florale, iar Lili a exclamat, emoționată: „Totul e așa cum mi-am dorit pentru iubirea vieții mele”.

Ileana Lazariuc, buna ei prietenă, nu a lipsit de la petrecere. „Abia aștept să te cunosc, Thomas Jay. Deja te iubesc și își doresc să ai o viață minunată. Am deja o poreclă pentru tine, dar nu o știu decât mami și tati”, a scris Ileana pe Instagram, imediat ce Lili a făcut public numele băiețelului pe care îl poartă în pântece.

ileana-lazariuc-lili-sanduileana-lazariuc-lili-sandu

Vrea să nască natural

„Nașterea naturală este prima mea cât și a doctorului meu, opțiune. Mi-as dori foarte mult sa trec prin acele momente unice ale unei nașteri naturale și sper ca Dumnezeu sa ma ajute. Incerc sa nu pun presiune pe mine, iar in cazul in care voi fi nevoită sa ajung la cezariana, voi considera ca așa a fost cel mai bine in primul rând pentru a nu-i pune in pericol sănătatea lui bebe.', i-a raspuns Lili unei persoane care a intrebat-o, pe Instagram, daca va naste natural.

Lili este foarte supărată că iubitul ei nu va putea asista la naștere, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

„Nu știu dacă simt neaparat teama ca voi fi singura in acele momente, cât faptul ca nu voi putea împărtăși din acea emoție și fericire absoluta cu tatăl lui. Știi, e imaginea aia pe care cred ca orice femeie după ce naște și o dorește, de a fi alături de bărbatul iubit și de copilașul lor, imagine care cu siguranța rămâne in memorie pentru toată viața. Eh, de asta ma oftic ca noua celor care naștem in perioada asta aici in România ne-au luat acest drept, producând o trauma, indiferent de cât de puternice am fi, acolo in subconștient.', a mai postat Lili Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton