Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze: „Avem atât de multe soluții”

 Ifrim Georgiana
.

Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze. Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a vorbit despre scumpirile masive de pe piața energiei și a gazelor naturale, în contextul apropierii sezonului rece. Într-un interviu recent, aceasta a fost întrebată în ce mod economisește. Iată răspunsul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tot mai mulți români sunt îngrijorați de facturile mari la gaz și energie electrică care vor veni în iarnă. Aceștia iau în calcul diferite variante pentru a reduce nivelul consumului de energie și gaz acasă. Recent, Denise Rifai a fost întrebată despre modul în care economisește, aceasta fiind de părere că se vor găsi „soluții' pentru ca „aceste costuri să nu fie așa de mari'. Prezentatoarea de la Kanal D este conștientă că românii se pregătesc de un an electoral, motiv pentru care nu se gândește încă la modalități de a reduce costul facturilor.

denise-1denise-1

Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze. Prezentatoarea a vorbit despre clasa politică din România și despre modul în care va fi gestionată problema facturilor uriașe în sezonul rece.

Citește și: Denise Rifai a rămas surprinsă de poveștile dramatice ale invitaților săi:”Sunt foarte puțini oameni care pot să ducă adevărul”

Citește și: Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' nu se mai difuzează duminica.Când poate fi urmărită la Kanal D 

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Citește și: Mara Bănică și Răzvan Botezatu, un nou scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:„Ești un dezbinat din naștere'

Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze

Jurnalista a susținut că nu caută soluții pentru a face economie, având în vedere aternativele actuale de funcționare „în parametri normali'.

„Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali. (…)

Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul… Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele. A fost doar o gargară aruncată în spațiul public', a susținut Denise Rifai, potrivit dcnews.ro.

„Lumea să fie liniștită'

Denise Rifai i-a îndemnat pe români să nu se îngrijoreze cu privire la facturile la energie electrică și gaze. Conștientă fiind că urmează un an electoral, aceasta este de părere că partidele politice vor căuta soluții ca aceste costuri să fie diminuate.

„Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă. Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli', a spus Denise Rifai, potrivit sursei citate.

Virgil Popescu: „Vom avea o iarnă complicată'

Pe de altă parte, Virgil Popescu, ministrul Energiei, a recunoscut că România va traversa o iarnă „complicată', însă a subliniat faptul că țara noastră nu este atât de dependentă de gazul rusesc.

„Eu am spus de mai mult timp: vom avea o iarnă complicată și monitorizăm complet și continuu fluxurile de gaze. E adevărat, România nu este atât de dependentă de gazul rusesc ca alte state europene. Avem în continuare discuții și înțelegeri cu alte state pentru livrare suplimentară de gaze naturale pentru această iarnă.

Mai sunt de pus la cap la cap niște lucruri cu privire la tranzitul acestor gaze în așa fel încât să le putem aduce în România. Avem pe unde să le aducem în România, prin sudul țării, prin Coridorul Trans-Balcanic, pentru că ați văzut interconectorul între Grecia și Bulgaria în continuare nu este finalizat. Sperăm să fie finalizat până la începerea iernii, dar nu luăm în calcul și discutăm de Coridorul Trans-Balcanic', a declarat ministrul energiei, Virgil Popescu, la Digi24.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton