Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani: „Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Mihai Rait, actorul care-i dă viață personajului Dorel din serialul de la PRO TV, are o familie minunată. El și soția lui, Ana Maria, au împreună un băiețel în vârstă de 4 ani. Alexandru este centrul Universului lor și încearcă să-l educe așa cum știu ei mai bine. Artistul ne-a dezvăluit că este foarte amuzant, însă, câteodată, devine și autoritar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai, acum 4 ani, partenera ta ți-a oferit cel mai frumos dar din lume, pe fiul vostru, Alexandru. Cum sunteți voi, ca părinți? Ești la fel de amuzant și ca tată sau devii mai autoritar? Aveți reguli după care vă creșteți copilul?

Avem un băiat extraordinar, Alexandru, normal e cel mai cel copil. Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar. Încercăm să fim cei mai buni părinți și să îl creștem cum știm noi mai bine. Nu cred că există neapărat reguli sau tipare după care ne creștem copiii, fiecare cuplu de părinți o face cum știe mai bine și cred că totul vine natural.

mihai-rait-1-1mihai-rait-1-1

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, în căsătorie pe soția lui. S-au logodit după 3 luni:„Așa mi-a venit mie atunci, nu puteam să mai aștept' / EXCLUSIV

Citește și: Actorul Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie:”Am luat cuţitul şi…”

Citește și: Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă:”Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie…”

Citește și: Neti Sandu, agresată în plină stradă:”M-a luat așa de păr să vadă dacă…”

Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată

Ce înclinații ai observat la fiul tău, până acum? Ți-ar plăcea să-ți calce pe urme, în lumea actoriei și a televiziunii? L-ai luat vreodată cu tine pe platourile de filmare?

Lui Alex îi place să cânte. Mă uimește cât de repede și de bine reușește să imite și să reproducă unele melodii, aici cred că are urechea mea muzicală. Deocamdată, e mic pentru platoul de filmare, pentru că acolo e nevoie să se facă liniște când se filmează, și el nu prea tace. (râde)

Mihai Rait susține momente de stand-up și în străinătate

Am o prietenă care locuiește în Londra și mi-a spus că și-a luat bilet la spectacolul vostru de stand-up. Povestește-ne puțin despre asta…

Acum, când răspund, sunt în avion, mă întorc de la Londra. Vreau să vă spun că am luat parte la primul și cel mai mare eveniment organizat vreodată pentru diaspora, la care au participat 4000 de oameni, cărora le mulțumim. Suntem siguri că le-a plăcut ce le-am oferit, și asta o spun după ce am trăit pe viu reacția sălii. A fost bestial. Sigur i-a plăcut prietenei tale ce a văzut.

… Și, în general, despre show-urile voastre din străinătate. Cum sunteți primiți, cum reacționează publicul, ați avut parte și de situații ieșite din comun, să zicem?

Show-urile noastre din străinătate cred că sunt unele dintre cele mai reușite datorită oamenilor care vin să ne vadă, care apreciază ceea ce facem atât în serial, cât și pe scenă, iar asta ne place al dracului de tare. De asta mergem de fiecare dată cu mare plăcere să îi vedem.

Cum petrece de Sărbători

Cum petreceți tu și familia ta anul acesta, de Sărbători? Dar pentru anul 2023 ce așteptări ai? Ce surprize le pregătești fanilor tăi?

Anul acesta sigur petrecem în familie, dar nu știu încă dacă o facem acasă sau pe la munte. Surprize vor fi în decembrie, la Sala Palatului, unde avem trei zile de show de stand-up comedy. Cât despre serial, pregătim, așa cum ne-am obișnuit fanii, un episod special de Crăciun.

În final, dezvăluie-ne, te rog, cinci lucruri care nu s-au aflat despre tine până acum. Despre pasiuni, ce-ți place, ce nu-ți place, poate ai vreun talent ascuns…

Nu știu dacă mai există secrete, că dacă mă mai cheamă Bobo de vreo două ori la podcast spun tot, sunt prea sincer. Iar despre talente ascunse dacă le aveam… eheee eram departe! Pasiuni, în limita timpului disponibil, pescuitul ar fi și nici nu știu dacă îl pot numi pasiune, sunt lucruri obișnuite pe care le fac cu mai mult drag.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton