Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă”. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei. Câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! ne-a dezvăluit totul despre povestea lor de dragoste în revista VIVA! Printre altele, nu a ezitat să recunoască faptul că, la fel ca în orice cuplu, și ei mai întâmpină unele momente de tensiune. Din fericire, certurile nu durează mult, pentru că amândoi au învățat să cedeze. Iată ce spune vedeta despre copii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru fanii tăi nu mai este un secret faptul că tu și Serghei formați un cuplu nu doar pe scenă. Cum e să ai un iubit comediant? Poate îl întrebi și pe el cum e să aibă o iubită care face stand-up.

Serghei a zis: „E greu că nu pot să fac glume de genul – Iubita mea e atât de deșteaptă, pentru că toată lumea știe la cine mă refer și știe că nu e cazul. Eu am zis: „Și nici eu nu am cum să fac glume de genul – Iubitul meu este atât de bogat, că știe lumea că e un pârlit. Cred că de asta arzi caloriile așa repede, că le pârlești. El a zis: „Ia uite ce s-a flambat asta mică. Tu vorbești? Că tu când te distrezi tare la stand-up, ca să te dai cu capul de masă, trebuie să te ridici pe vârfuri.

anisia-gafton-8-2anisia-gafton-8-2

Cam așa este viața noastră. Ca un scheci, pentru că glumim mult. Dar mai avem și momente de liniște, ca în orice cuplu, și momente de ceartă, și momente în care ne contrazicem. E normal, ca în orice cuplu.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă'. De ce a fost la un pas să renunțe / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Anisia Gafton și iubitul ei, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Pauzele sunt…'

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor și a ajuns la spital:”Nu va mai participa…”

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express:„Mi-a fost frică. Pentru noi…'

Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei

Relația voastră e una, aș zice, longevivă… 6 ani în ziua de azi înseamnă mult. Cum sunteți în viața de zi cu zi? Tocmai ai spus că vă mai și certați din când în când… Când se întâmplă asta, cine cedează primul?

Ne înțelegem bine pentru că vorbim aceeași limbă și avem același accent. O ținem când în glumă, când în serios. El e mai cu picioarele pe pământ, eu sunt mai cu capul în nori și ne întâlnim la mijloc. Dar contrariile se atrag. Eu când vorbesc el tace și invers, el tace când eu vorbesc. Avem și momente de tensiune, dar le trecem ușor. De cedat, cedăm pe rând când simțim că e cazul. Ne mirosim ca animalele. Hmm, acum e bine să cedez eu, dar data viitoare facem schimb de tură.

Cum v-ați cunoscut tu și Serghei și cine a făcut primul pas?

Ne-am cunoscut la o seară pentru amatori la Open Mic, am fost mult timp colegi până s-a produs această extorsiune a degajamentului. Și nu îmi amintesc cine a făcut primul pas. El crede că eu, eu cred că el.

Ce spune câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! despre copii

Ai fost cerută de soție? Îți dorești familie, copii? Ce fel de mamă crezi că vei fi? Te întreb deoarece știu comedianți care spun că familia nu-i găsește la fel de amuzanți.

Nu, n-am fost cerută de soție. Încă nu s-a dus la tatăl meu să „cerșească după soție: „Hai, dă și mie o nevastă!. Important cred că e să ne înțelegem, nu un act. Îmi doresc familie și copii, dar nu acum. Abia am învățat să am grijă de mine, să mănânc tot din farfurie, să mă schimb singură. Deocamdată sunt copil. Cred că un copil e o responsabilitate mare și o faci când ești pregătit.

Nu pot încheia acest interviu fără să te rog să ne spui prima glumă care-ți vine în minte acum!

Asta îmi vine în minte, nu e cea mai bună, dar asta mi-a venit. Dacă viața îi scurtă, hai să o facem lată!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton