Cum și-a cunoscut Ana-Maria Barnoschi iubitul și cum a fost cerută în căsătorie: „Nu am bănuit absolut nimic. A fost amuzant pe de o parte, dar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de ianuarie al revistei VIVA!, Ana-Maria Barnoschi ne-a povestit cum și-a cunoscut iubitul, dar și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Vlad, de mai bine de un an, și se pare că au mari planuri de viitor împreună. Recent, tânărul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție într-un cadru de basm, în Grecia. Iată cum a reacționat familia ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A doua parte a anului a venit pentru tine cu o mega-surpriză. Ai fost cerută în căsătorie de iubitul tău, Vlad, în timpul vacanței voastre din Grecia, într-un cadru de poveste. Felicitări! Te las pe tine să ne povesteșți, pe larg, cum a decurs momentul…

Momentul a fost unul foarte frumos, neașteptat, nu am bănuit absolut nimic. M-a cerut în căsătorie în Grecia, în Santorini, eram doar noi doi. Vlad a încercat să facă un moment de „magie, pentru că nu știa cum să îmi dea inelul. A fost amuzant pe de o parte, dar și cu o mare încărcătură pe de altă parte, pentru că eram amândoi foarte emoționați. S-a pus frumos în genunchi și m-a cerut ca la carte, cu „vrei să fii soția mea?

ana-maria-barnoschi-1-3ana-maria-barnoschi-1-3

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, primele declarații despre nuntă și copil. Cum va arăta rochia de mireasă: „Cred că vom avea două evenimente. Eu țin foarte mult ca…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se mărită. Cum arată inelul de logodnă: „Mie mi se pare perfect!”

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Cum și-a cunoscut Ana-Maria Barnoschi iubitul și cum a fost cerută în căsătorie

Primele persoane care au aflat fericita veste au fost mama și bunica ta. Cum au reacționat? Ele ce părere au despre partenerul tău?

Au lăcrimat amândouă, îmi era așa drag de ele când le-am văzut! Bunica era atât de fericită, încât a început să danseze. Le-am sunat pe video ca să le dau vestea, pentru că am vrut să le văd reacțiile. Au o părere foarte bună despre Vlad, se înțeleg foarte bine și așteptau de mult acest moment, mai ales mama.

De cât timp formați un cuplu, mai exact? Cum v-ați cunoscut tu și iubitul tău? Ce te-a atras prima oară la el?

De aproximativ un an și jumătate. Mi-a scris pe Instagram, am început să vorbim, să povestim, iar lucrurile au evoluat frumos și natural. E o persoană foarte deschisă, sinceră, mi-a povestit în primele întâlniri aproape toată viața lui de până la momentul în care ne-am cunoscut, și eu am făcut același lucru. Ne-am dorit să știm amândoi unul despre celălalt ce am făcut, prin ce am trecut, dacă suntem în regulă sau nu cu experiențele noastre. Am vrut să pornim de pe un teren solid.

Cu ce se ocupă Vlad, iubitul vedetei

Cu siguranță îți amintești de prima voastră întâlnire. Cum a fost, ai avut emoții? Care dintre voi a fost mai dezinvolt și care a fost mai… stângaci?

Da, am avut emoții. La prima noastră întâlnire am stat de vorbă mai mult de șase ore, am povestit. Nu cred că am fost niciunul stângaci. Vlad a fost mai vorbăreț, își dorea să îmi spună lucruri despre el și a inițiat conversația aceasta în care ne-am dezvăluit unul celuilalt.

Cred că mulți dintre cititorii noștri sunt curioși să afle mai multe despre cel care ți-a cucerit inima. Vlad cu ce se ocupă?

Vlad este întreprinzător, are afaceri, la malul mării.

Cum vă rezolvați micile dispute, atunci când ele apar?

Nu am avut dispute, poate mici neînțelegeri, dar, de fiecare dată când acestea au apărut, am discutat. Spunem ce ne deranjează, cum vedem acea problemă și încercăm să ne înțelegem unul pe celălalt. Nu ne-am certat niciodată, nu am ridicat niciodată tonul unul la celălalt. Ne așezăm la masă și discutăm orice situație neprevăzută.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton