Supă cremă de morcovi cu portocale, după rețeta lui Adi Hădean

 Radulescu Ruxandra
.

Supă cremă de morcovi cu portocale, după rețeta lui Adi Hădean. Rețeta de supă cremă de morcovi cu portocală este ideală atât în anotimpul rece, când avem nevoie să ne încălzim cu o mâncare hrănitoare, dar și atunci când avem nevoie să ne întărim sistemul imunitar. Chef Adi Hădean propune o supă simplu de preparat și bogată în nutrienți, de care se poate bucura întreaga familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Supă cremă de morcovi cu portocale, după rețeta lui Adi Hădean. Pentru zilele ceva mai friguroase, dar și atunci când vreți să vă surprindeți familia cu un preparat delicios și energizant, supa cremă de morcovi, propusă de Adi Hădean, este exact ce vă trebuie. Simplu de preparat, din doar câteva ingrediente esențiale, această rețetă are un gust unic. Supa cremă de morcovi cu portocale este un preparat ușor și poate fi servit la cină, dar poate face parte dintr-un meniu mai complex. Iată care sunt ingredientele pentru rețeta de supă cremă de morcovi cu portocale, propusă de Adi Hădean.

Supă cremă de morcovi cu portocale, după rețeta lui Adi Hădean. Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 portocală mare
  • Sare după gust
  • Ulei de măsline

Citește și: Rețetă supă cremă de ciuperci.Un deliciu sănătos și ușor de gătit

Citește și:Rețetă de paste cu fructe de mare

Citește și:Cum să faci gin acasă

Citește și:Rețetă de omletă italiană.Cum să pregătești frittata în câțiva pași simpli

Supă cremă de morcovi cu portocale, după rețeta lui Adi Hădean. Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 200°C timp de 20 de minute. Curățați morcovii, tăiați-i rondele, apo așezați feliuțele de morcovi într-o o tavă, stropiț cu ulei de măsline și puțină sare și băgați la cuptor. Curățați ceapă și cartofii de coajă, apoi tocați ceapa în bucăți mari și cartofii cubulețe.

Turnați puțin ulei pe fundul unei cratițe și puneți pe aragaz. Adăugați ceapa tocată peste ulei și apoi puneți sare.

Lăsați ceapa fix 2 minute la înăbușit, iar după două minute puneți apa și cartofii peste ceapă. Lăsați amestecul la foc mic până când cartofii s-au fiert. Scoateți morcovii din cuptor după ce s-au rumenit, între timp s-au fiert și cartofii.

Puneți morcovii în cratiță și puneți la fiert pentru încă 5 minute, astfel încât să se îmbine aromele ingredientelor. Luați cratița de pe foc și cu ajutorul unuiblender vertical, amestecați supa până obțineți consistența dorită (dacă nu aveți blender vertical puteți zdrobi legumele cu o furculiță). Peste supă turnați sucul proaspăt stors de la o portocală și coajă rasă de portocală.

FOTO: Pexels & Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton