Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde“ ale lui. Problema este la el” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Februarie al Revistei VIVA!, Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut. Ai spune că, până la 40 de ani, Jorge a demonstrat cam tot ce era de demonstrat. Are o carieră prodigioasă și o familie frumoasă, chiar dacă viața lui a fost ca un roller coaster… Iată însă că artistul a mai acceptat o provocare, mai bine zis un adevărat booster de adrenalină, pentru că participă la „Survivor (PRO TV). Am vrut să aflăm tot și l-am provocat, așadar, la un exercițiu de sinceritate privind viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu ai ascuns faptul că i-ai fost infidel soției tale și nici că ați făcut terapie de cuplu. Cât de important este să apelezi la ajutor specializat în astfel de situații? Voi cum ați depășit situațiile delicate?

Da. Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde ale lui.

jorge-1jorge-1

Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach.

Citește și: De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer: „Deși suntem la 30 de minute unul de altul…'. Ce relație are cu fata lui vitregă / EXCLUSIV

Citește și: Jorge a apelat la ajutorul psihologului, pentru a depăși traumele din trecut: „Atât eu, cât și soția și fiica, facem ședințe de hipnoterapie'/ EXCLUSIV

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: 'Puteam să trăiesc doar din zahăr'

Citește și: Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea'

Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut

Ce crezi că nu ți-ar ierta niciodată Ramona? Dar tu ei? Nu în ultimul rând, pentru ce îi ești cel mai recunoscător soției tale?

Știu sigur că acum ne concentrăm pe ce ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem împreună ca și cuplu. Ne concentrăm pe pozitiv și evoluție. Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt la „Survivor și lista continuă.

„Odată cu timpul, dispar orgoliul, teama de necunoscut, frica de a pierde'

Sunteți deja un cuplu cu vechime, așa că trebuie să ne spui care este secretul vostru! Mai reușiți să petreceți timp doar în doi, ca la început, gesturile romantice încă mai există între voi?

Asta va trebui să observați voi dacă încă mai există gesturile. Eu știu sigur că există. Sfaturi nu sunt în măsură să dau. Cred că, odată cu timpul și cu experiențele și situațiile din viață, mergând amândoi în aceeași direcție și trăgând la aceeași trăsură, dispar orgoliul, teama de necunoscut, frica de a pierde și se instalează încrederea reciprocă, respectul și iubirea necondiționată.

În final, aș vrea să ne dezvălui care este cel mai important sfat pe care l-ai primit în viață de la părinții tăi și care te-a ajutat să devii omul de azi.

De la tata am învățat să fiu respectuos cu toată lumea și să fiu mereu în mișcare, activ, iar de la mama, să primesc tot ce vine spre mine în viață. Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius TNF (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton