Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț: „Am stat de vorbă până la 5 dimineața, pe bordură”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț. În urmă două zile, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Steven și au depus documentele la Starea Civilă pentru a deveni soț și soție cu acte în regulă. Acum, Adriana Bahmuțeanu a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și noul iubit. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț. Pe 27 iulie, în cadru restrâns, Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Steven, s-au logodit în biserică. Vestea logodnei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, în urmă cu o săptămână, cei doi nu recunoșteau că formează un cuplu. Se pare că Adriana Bahmuțeanu și George Steven au planuri serioase de viitor, susținând că își doresc să devină părinți. Bruneta a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ei doi. Viitorul soţ al vedetei TV Adriana Bahmuţeanu a povestit, la România TV, că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra.

bahmu-1bahmu-1

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț. Inițial, bruneta nu a vrut să accepte invitația lui George Steven de a se întâlni. Iată ce s-a întâmplat ulterior!

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Ce au spus băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană despre căsătoria mamei lor:„Chiar i-am întrebat ce părere ar avea. Au zis că…'

Citește și: Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu.Imaginile postate i-au surprins pe fani

Citește și: Cristina Ich a fost abandonată de tată în copilărie:”L-am găsit, dar…”

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț

Adriana Bahmuțeanu a povestit că viitorul ei soț a invitat-o la o terasă, acolo având loc prima întâlnire dintre ei. Deși era obosită, cei doi au petrecut câteva ore bune împreună.

„M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el', a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

„Mi-am dorit tot timpul o familie și un copil'

Vedeta TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să-și întemeieze o familie și să aibă copii. Aceasta a susținut că ea și logodnicul său se gândesc deja la momentul când vor avea și un copil și sunt pregătiți să îmbrățișeze rolul de părinți.

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții.

Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton