Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit: „Asta și-a dorit, asta a găsit!”

 Borcilă Andreea
.

Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Fostul soț al brunetei a ținut să-i ureze un mesaj cu ocazia celui mai recent eveniment din viața ei. Fosta prezentatoare tv este în culmea fericirii, după ce și-a găsit sufletul-pereche și își dorește să devină mamă. Iată ce a declarat Silviu Prigoană despre logodna Adrianei Bahmuțeanu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii, după despărțirea de iubitul ei grec, artistul Nikos Papadopoulos. Se pare că soarele a răsărit, din nou, pe strada ei, iar în prezent bruneta este mai îndrăgostită ca niciodată de actualul partener din viața sa, care a și cerut-o în căsătorie.

bahmuteanu-7bahmuteanu-7

Iar asta deoarece, la trei luni după ce s-au cunoscut, cei doi s-au logodit deja la biserică și și-au depus actele pentru căsătorie la Starea Civilă.

Citește și: Ce au spus băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană despre căsătoria mamei lor:„Chiar i-am întrebat ce părere ar avea. Au zis că…'

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Castelul din Apuseni, incendiat de Sergiu Nicolaescu în filmul „Noi, cei din linia întâi”, vândut la un preț derizoriu. Cine l-a cumpărat

Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje'

Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

După ce s-a despărțit de artistul grec, Nikos Papadopoulos, Adriana Bahmuțeanu iubește din nou! Vedeta l-a întâlnit pe George Steven, s-au îndrăgostit nebunește și au făcut pasul cel mare după doar câteva luni de când s-au cunoscut. Miercuri, 27 iulie 2022, Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit în biserică, urmând ca în scurt timp să devină soț și soție cu acte în regulă. La rândul său, fostul soț al vedetei tv, Silviu Prigoană, i-a transmis un mesaj cu ocazia celui mai fericit eveniment din viața brunetei. Fostul politician recunoaște că nu l-a întâlnit niciodată pe actualul logodnic al fostei sale soții.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!', a spus Silviu Prigoană, pentru Impact.

Ce părere au cei doi copii despre căsătoria Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut una dintre cele mai pasionale povești de dragoste. Au divorțat de nu mai puțin de cinci ori, căsătorindu-se doar o dată în fața preotului, apoi doar la Starea Civilă.

Eduard și Maximus, băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană, sunt deja adolescenți, așadar mama lor le-a cerut opinia în privința acestui nou pas important din viața ei. 

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut’, a mărturisit Adriana pentru România TV.

Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu

George Steven, bărbatul care-i va deveni soț Adrianei, n-a știut până recent că ea este vedetă în România. Actualul logodnic şi viitor soţ al Adrianei Bahmuţeanu trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. Până acum a mers totul bine (…). Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut’, a declarat George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, în exclusivitate, la Antena Stars, la scurt timp după ceremonia din biserică.

Sursă foto: arhivă, captura Xtra Night Show

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton