Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi”

 Ifrim Georgiana
.

Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu, la ziua lui Culiță Sterp. Cu ocazia împlinirii a 30 de ani, artistul a organizat o petrecere de pomină și a sărbătorit alături de membrii familiei, dar și de prietenii apropiați, printre care și Vlăduța Lupău. Pe rețelele de socializare, acesta a postat un videoclip cu mama și iubita sa, iar cele două au părut destul de apropiate, în ciuda conflictului pe care l-au avut recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După nunta lui Sebastian Crăciunescu și a Getei Sterp, au ieșit la iveală mai multe dezvăluiri despre relațiile dintre membrii familiei. La acea vreme, Daniela Iliescu, logondica lui Culiță Sterp, a mărturisit că nu este atât de apropiată de familia artistului, însă asta nu înseamnă cu nu se respectă reciproc. La rândul ei, mama Geta a făcut o serie de declarații pe marginea subiectului, susținând că, într-adevăr, problemele principale apar de la diferența de mentalitate dintre ele.

geta-1-3geta-1-3

Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu, la ziua lui Culiță Sterp. În ciuda declarațiilor făcute anterior, se pare că cele două au revenit la sentimente mai bune, dovada stând în imaginile postate de la aniversarea artistului. Acestea au părut destul de apropiate, iar momentul a fost filmat chiar de către fostul concurent de la Survivor.

Citește și: Cine este tatăl lui Culiță Sterp.Nicolae a părăsit-o pe mama Geta

Citește și: Culiță Sterp a aruncat cu bani de ziua lui!Invitații credeau că sunt șervețele

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura:”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut”

Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu, la ziua lui Culiță Sterp

Pentru că a împlinit 30 de ani, Culiță Sterp a organizat o petrecere de pomină. Acesta a luat pe toată lumea prin surprindere când a aruncat cu teancuri de euro și lei pentru dedicații la lăutari. Toată familia Sterp a petrecut pe cinste, lucru care a putut fi observat și în imaginile postate pe rețelele de socializare.

Pe contul lui de Instagram, fostul concurent de la Survivor a postat un videolcip cu logodnica și cu mama sa. În urmă cu puțin timp, acestea susțineau că nu au o relație atât de strânsă, însă la petrecerea artistului au părut să se bucure de compania celeilalte.

În filmarea respectivă, cele două dansează împreună și ciocnesc un pahar de șampanie în cinstea sărbătoritului. „Culiță Sterp n-are pahar, dar ciocnim noi', scrie în dreptul imaginilor.

Ce cadou a primit Culiță Sterp de la Ileana

Așa cum s-a întâmplat întotdeauna, Ileana Sterp a fost sufletul petrecerii și a încins atmosfera pe ringul de dans. Cu ocazia zilei de naștere a fratelui ei, acesta i-a dăruit compot de struguri, preferatul lui Culiță Sterp.

„Despre asta vorbeam, despre borcanele astea cu compot de struguri. Culiță este înnebunit după compotul ăsta și de câte ori vine la noi mănâncă de pe raft, acolo se duce prima dată, așa că i-am făcut compot de struguri. Eu cred că o să se bucure foarte mult!', a susținut aceasta.

Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a postat un videolcip cu sora și logodnica lui. În filmare, cele două își țin copiii în brațe și par destul de apropiate, chiar dacă au susținut anterior că programul nu le mai permite să se întâlnească.

La acel moment, aceștia se aflau în Cluj-Napoca, acolo unde s-au relaxat pentru câteva zile. Imediat după conflictul dintre Ileana Sterp și Daniela Iliescu, Culiță a intervenit, susținând că, într-adevăr, relația celor două nu mai este ca înainte, însă asta nu înseamnă că nu se pot înțelege.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton