Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea: „I-a plăcut de mine, mi-a...”

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Mihalcea de la „Chefi la cuțite' lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Andrei Mihalcea este unul dintre concurenții din cadrul show-ului culinar, actualul sezon, făcând parte din echipa lui Sorin Bontea. Recent, acesta a dezvăluit faptul că s-a angajat la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu, în calitate de manager. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurentul de la Chefi la cuțite e de meserie consultant în turism. Pasiunea pentru bucătărie l-a făcut să se înscrie în show-ul de la Antena 1, însă nu doar pentru că-i place să gătească, ci și pentru că e interesat de cultura mâncării. În audițiile de la Chefi la cuțite, acesta i-a impresionat pe cei trei jurați cu o rețetă de ouă l`arpege cu cioburi de miere, însă și-a pus și el amprenta printr-un touch personal. În cele din urmă, tânărul a fost cooptat în echipa lui Sorin Bontea.

andrei-1andrei-1

Andrei Mihalcea de la „Chefi la cuțite' lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. După încheierea filmărilor, concurentul a mărturisit că a primit o ofertă de angajare din partea bucătarului. Încă de la începutul emisiunii, acesta și-a exprimat dorința de a fi ucenicul acestuia. În final, acesta a ales să reprezinte echipa de culoare argintie.

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite.Este consultant în turism

Citește și: Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”M-am văzut un pic mai departe”

Citește și: Cine este șoferul cu Mercedes care a pus Poliția Capitalei pe jar.Fugarul este fiul unei maneliste!

Citește și: Care au fost vedetele operate de medicul estetician Călin Doboș:”Vestea m-a șocat”

Andrei Mihalcea de la „Chefi la cuțite' lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Concurentul de la „Chefi la cuțite' a explicat cum a ajuns să lucreze în restaurantul cunoscutului bucătar. După ce s-au terminat filmările emisiunii, acesta a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Scărlătescu, pe care a acceptat-o fără prea multe rețineri. Acesta a enumerat și câteva dintre atribuțiile postului.

„Filmările s-au terminat acum ceva vreme, au fost deja demult. Eram în echipa lui Sorin Bontea, corect. Dar i-a plăcut și lui Chef Scărlătescu de mine, mi-a făcut oferta să vin, aici, la el la restaurant. Normal că am acceptat. (…)

Sunt manager, aici, în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că fac de toate. Normal, mă mai bag și în bucătărie, mai pun mâna să și prepar una alta. Dar sunt, când e nevoie și ospătar, și barman.

Azi (pe 26 octombrie, n. red.) am fost și barman, nu aveam oameni, am făcut cafea, limonadă și ce a mai fost nevoie. Când e cazul, mă bag și la curățenie, am învățat să spăl  și pe jos. Asta e viața de manager (râde, n. red.), dar îmi place, nu am de ce să mă plâng', a spus Andrei Mihalcea, potrivit Fanatik.ro.

Concurentul face parte din echipa lui Sorin Bontea

În cadrul audițiilor pentru „Chefi la Cuțite', Andrei Mihalcea i-a adus un omagiu celebrului bucătar francez Alain Passard. Acesta a primit două cuțite din partea lui Cătălin Scărlătescu și a lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu fiind puțin contrariat de preparatul acestuia.

„Motivul pentru care am ales să vin cu nişte ouă la Chefi la cuţite este pentru că, din ce am înţeles, când vrei să devii ucenicul unui mare bucătar, în Franţa, primul lucru pe care te va pune să îl găteşti sunt ouăle. Dacă tu nu eşti în stare să găteşti ouă, nu ai cum să fii în stare să găteşti altceva (…).

Nu sunt bucătar, sunt pasionat de bucătărie. Nu este reţeta mea. Îmi place să gătesc aşa pe opulenţă, chiar dacă sunt un fan al marilor bucătari, nu am putut să vin cu o copie, am vrut să pun ceva de la mine', spunea Andrei Mihalcea în momentul preselecțiilor de la Chefi la Cuțite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton