Cum au ascuns divorțul Connect-R și Misha! Detaliile sunt evidente

 Stamen Diana
.

Nimeni nu s-ar fi gândit nicio secundă că Misha și Connect-R au divorțat de mai bine de un an, când cei doi păreau a fi cuplul perfect, iar declarațiile siropoase erau la ordinea zilei.

Vestea că cei doi și-au spus adio a fost dată chiar de artist care se săturase să ducă lumea cu zăhărelul, iar anunțul a fost făcut chiar pe social media. Connect-R și Misha pozau în cuplul perfect, deși între cei doi nu mai exista nicio urmă de căsnicie, ci doar o relație de prietenie. Încă nu știm motivul pentru care cei doi s-au despărțit, dar este cert că nu mai este cale de întoarcere.

În tot acest timp, 1 an și 2 luni de când au pus punct căsniciei, Connnect-R continua să-i facă declarații de dragoste fostei sale soții. Pozele cu Misha erau nelipsite de pe rețelele de socializare ale lu Connect-R, iar de fiecare dată în aparițiile TV pe care le avea vorbea ca și cum totul era lapte și miere.

Cu siguranță micuța Maya, singurul copil al fostului cuplu, nu a simțit nicio clipă ruptura celor doi părinți, cei doi fiind mai tot timpul alături de ea. Recent, cei trei au fost într-o minunată vacanță.

Citește și: Connect-R și Misha au divorțat. Primele declaraţii date de artist despre despărţire

În urmă cu doar câteva zile, Connect-R a vorbit despre viața de familie și cât de bună și înțelegătoare este Misha, fiind o mamă perfectă pentru fetița lor. Vezi declarațiile făcute de artist AICI. Tot în aceste declarații, Connect-R a dezvăluit că nu este deloc un soț bun sau exemplu, mulțumindu-i mamei copilului său pentru că este mereu înțelegătoare.

În luna iunie a acestui an, Connect-R a postat o poză cu Misha în timp ce stăteau în pat, iar mesajul pentru aceasta a fost 'Te iubesc'.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton