Johnny Depp, în pragul disperării! A pierdut toată averea din cauza stilului de viață extravagant

 Pirvu Cristina
.

Johnny Depp a pierdut toată averea. Cu milioane de fani în întreagă lume și o carieră pe care a construit-o singur, Johnny Depp, faimosul actor, este aproape de faliment. Artistul și-a distrus viața, cheltuind o avere de 400 de milioane de dolari, însă spune că nu este singurul vinovat, înaintând procese cu apropiații săi pentru a recupera o parte din bani.

Actorul își scoate acum mai multe case la vânzare, cele din Var, Franţa, Veneţia şi Italia dar și mult iubitul bar, Viper Room. Viper Room este unul din cele mai faimoase cluburi din lume. A devenit, în scurt timp după ce Depp l-a creat, locul preferat al starurilor de la Hollywood. Însă acum creatorul său nu-şi mai permite să-l ţină. Potrivit foştilor săi manageri, Jonny Depp a ajuns la sapă de lemn din cauza stilului său extravagant de viaţă. Numai pe vin, actorul cheltuieşte lunar 30.000 de dolari.

Însă, Johnny are altă poveste. Din punctul său de vedere, de vină sunt managerii lui de la The Management Group, care l-au consiliat şi au avut grijă de toţi banii lui. Johnny Depp chiar i-a dat în judecată pe aceştia şi le cere despăgubiri de 25 de milioane de dolari: „Dacă trebuia să semnez acte, le semnam fără să le citesc. Nu stăteam să văd ce fac ei, pentru că am încredere în oameni. Acum mă uit bine la tot ce semnez.

Mulți bani i-a pierdut pe divorț, dar și pe întreținerea familiei sale. „Băiatul meu a aflat de la şcoală că tatăl lui a pierdut toţi banii. Nu-i corect ca alţi copii să-i spună asta. Membrii familiei mele au crezut că o să am grijă de ei toată viaţa. Nu le-am promis aşa ceva. Mama a fost cel mai rău om pe care l-am cunoscut. Managerii mei trebuiau să le suspende cardurile tuturor rudelor, când aceştia cheltuiau prea mult. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar pentru asta plătesc acum.

„Am ajuns atât de jos unde nu credeam că aş putea ajunge. Pasul următor a fost să-mi spun: «O să ajungi undeva cu ochii deschişi şi vei pleca cu ei închişi». Nu mai puteam suporta durerea în fiecare zi. Am încercat să înţeleg ce am făcut ca să merit aşa ceva. Am vrut să fiu bun cu oricine, să ajut pe oricine, să fiu sincer cu toţi. Adevărul este cel mai important pentru mine. Şi totuşi mi s-au întâmplat toate astea, a declarat actorul.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton