Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: ”Ce frumoasă ești”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. A îmbrăcat o ținută sexy la un eveniment. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă urmează să devină mamă pentru prima dată anul acesta, alături de Anghel Damian. Deși este în al doilea trimestru de sarcină, frumoasa cântăreață continuă să își facă meseria foarte bine. Recent a fost surprinsă în timp ce cânta la un eveniment, ținuta ei atrăgând toate privirile celor din jur. Ce-i drept, este o graviduță foarte adorată de publicul larg!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Mai sunt aproape 4 luni până când Theo Rose și Anghel Damian își vor strânge primul copil în brațe. Cei doi îndrăgostiți vor avea un băiețel, după cum au anunțat în urmă cu câteva luni la gender reveal. Până acum, frumoasa artistă obișnuia să poarte trening-uri sau hanorace mai largi, tocmai pentru a-ș i ascunde burtica. Ei bine, acum lucrurile au luat o altă întorsătură!

cc4cc4

Aflată la filmările pentru serialul 'Clanul' de pe Pro TV, Theo Rose putea să se îmbrace destul de lejer când pleca de acasă. Totuși, la evenimente nu poate adopta un astfel de stil vestimentar. Fiindcă nu a renunțat încă la cântări, recent a fost la o cântare, unde a îmbrăcat o ținută sexy. Cu o rochie mulată pe corp și sclipitoare, frumoasa artistă a atras toate privirile.

Citește și: Ce pofte are Theo Rose în sarcină. Artista le-a cerut ajutorul fanilor: 'Am o problemă de gravide. Aș mânca…'

Citește și: Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista a dezvăluit unul dintre numele fiului ei: „Știu sigur că va fi…'

Citește și: Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: 'Sunt recuperată aproape în totalitate'

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea

Rochia cu care Theo Rose a îndreptat toate privirile către ea nu era una dreaptă și simplă. Artista a ales o ținută care-i maschează în mare parte burtica de gravidă, însă nu în totalitate. Fanii și toți cei care au fost atenți, au observat cu ușurință cum arată frumoasa cântăreață însărcinată în 5 luni. Numeroase clipuri video cu ea au luat cu asalt internetul, secțiunile comentariilor fiind pline de complimente și mesaje frumoase.

„Ce frumoasă ești mai plină la față. Sper să nu slăbești ca și înainte, după ce naști. Îți stă foarte bine. Sănătate!', „Felicitări!', „Tare', au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor, potrivit Wowbiz.

Theo Rose: 'Zilele de filmare au devenit greu de suportat'

Theo Rose este în al doilea trimestru de sarcină, astfel că pe zi ce trece se apropie tot mai mult de marele moment. Burtica crește, iar numeroasele activități pe care înainte le făcea fără a simți oboseală, acum o epuizează. Frumoasa artistă nu s-a sfiit și le-a mărtursit celor care o urmăresc în mediul online că obsește foarte repede și că filmările, shooting-urile și tot ceea ce se încadrează în acest domeniu, sunt greu de dus la bun sfârșit.

Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr, care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări.
În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode, pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting
.', a povestit Theo Rose, în mediul online.

Theo Rose se bucură de o sarcină liniștită, dar cu multe pofte

Theo Rose are o mare comunitate de fani în mediul online, unde obișnuiește să fie destul de activă. Dacă în primul trimestru artista traversa numeroase stări de rău, specifice sarcinii, acum nu mai are astfel de probleme. Se bucură de o sarcină liniștită și fără neplăceri, însă totodată cu multe pofte. Nu o dată, ci de mai multe ori le-a dezvăluit celor ce o urmăresc că-i este poftă fie de corn proaspăt cu gem, ciorbă de fasole, cât și numeroase alte delicii culinare. Bineînțeles, Anghel Damian are grijă să i le satisfacă pe toate!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton