Cum arată soția lui Leonard Doroftei. Monica și fostul pugilist au împlinit 30 de ani de relație: „Parcă ieri te-am întâlnit”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată soția lui Leonard Doroftei. În luna octombrie a anului 2019, fostul pugilist și familia acestuia s-au mutat în Canada. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat o fotografie rară cu soția lui, Monica, cea care îi este alături de 30 de ani. Recent, cei doi și-au sărbătorit relația, iar, cu această ocazie, sportivul a publicat o imagine și un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani, Leonard Doroftei a luat decizia de a renunța la România și de a se muta în Canada, alături de familia sa. Acesta este căsătorit cu Monica și au împreună trei copii, respectiv doi băieți și o fată. Fostul campion la box a întâlnit-o pe soția sa în anul 1992, iar, de atunci, au început să meargă pe același drum. Pe 23 decembrie, sportivul și soția acestuia au împlinit 30 de ani de relație, așa că Leonorad Doroftei a publicat o imagine emoționantă de cuplu.

leo10leo10

Cum arată soția lui Leonard Doroftei. Într-un interviu mai vechi, fostul pugilist susținea că între el și Monica a fost dragoste la prima vedete. Prima întâlnire a celor doi a avut loc la mătușa sportivului, la acea vreme el având 20 de ani, iar ea 16 ani.

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada:”În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc”

Citește și: De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum:”În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești”

Citește și: Cristiano Ronaldo a primit de la iubita lui, Georgina, un cadou de 340.000 de dolari, de Crăciun:”Mulțumesc, iubirea mea”

Citește și: În ce relații este George Ristvan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană:”Mai nou, copiii…” Băieții locuiesc la Prigoană

Cum arată soția lui Leonard Doroftei

Pe rețelele de socializare, fostul pugilist a publicat o imagine rară cu soția sa. Cei doi au împlinit 30 de ani de relație pe 23 decembrie. De aproximativ 3 ani, aceștia locuiesc în Canada, Monica fiind angajata la aeoport, iar soțul acesteia la un club de box.

În fotografia postată pe Facebook, Monica apare la volanul mașinii, iar fostul campion la box stă sprijinit de geamul autoturismului. Ipostaza a fost una extrem de emoționantă, având în vedere zecile de mii de comentarii și aprecieri pe care le-au primit.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani , parcă ieri te-am întâlnit', a scris sportivul, în dreptul fotografiei.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Într-un interviu mai vechi, Monica Doroftei a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei. Cei doi s-au întâlnit în 1992, iar cererea în căsătorie a venit după doi ani și jumătate de relație.

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. Am simțit că leșin!

Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate. Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!', povestea Monica Doroftei într-un interviu pentru femeide10.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton