Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe: "O femeie sinceră și minunată"

 Laciu Andreea
.

Florica Boboi și Mădălina Crețan au fost aduse în competiție cu ajutorul amuletei folosite de Cătălin Scărlătescu. Cele două au legat o prietenie strânsă, iar Lady Nosfe a fost îndrăgită de toți ceilalți concurenți. Atunci când Nosfe s-a stins brusc din viață, la doar 37 de ani, Florica a luat primul avion și a venit de urgență în România, ca să își sprijine prietena în cele mai grele momente din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a dezvăluit câteva detalii despre modul în care a resimțit moartea artistului, dar și cum se înțelege în prezent cu Lady Nosfe. Se pare că Florica Boboi a apreciat în primul rând onestitatea Mădălinei Crețan, considerând această calitate drept una prea rară în ziua de astăzi.

florica-boboi-5-4florica-boboi-5-4

Cum se înțelege acum Florica Boboi cu Mădălina Crețan

Și-au încercat norocul la preselecțiile sezonului 10, dar drumul lor s-a terminat apoi în bootcamp. Soarta le-a rezervat o surpriză, așa că s-au întors în concurs și au ajuns în echipele de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu a avut o amuletă și a folosit-o, fără să știe că tocmai el o trimite pe viitoarea câștigătoare în echipa lui Sorin Bontea.

„Eu cu Mădălina Crețan ne-am apropiat că am intrat în aceeași zi în competiție. E o femeie sinceră și minunată. De aia ne-am apropiat mult. O să fiu alături de ea ori de câte ori o să fie nevoie. Știu că și ea e disponibilă ori de câte ori apelez la ea. Când a plecat Nosfe dintre noi, am simțit că trebuie să fiu acolo, e greu pentru că l-am cunoscut și eu… Simțeam să vin de acolo, să vin de la Paris”, a povestit Florica Boboi, în interviul de pe Antena Play.

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege…'

Citește și: Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României: „La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…”

Citește și: Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10: „Nu am înțeles…”

Citește și: Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV: „Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru”

Ce le spune celor care au criticat-o

Unii telespectatori au pus-o la punct pe Florica Boboi pentru cuvintele spuse de câștigătoarea Chefi la Cuțite, la testimoniale. Ea consideră totuși că nu a dat vreo replică din răutate.

„Multă lume zice că sunt răutăcioasă, dar nu e așa. Dacă eram răutăcioasă, când mi-a cerut carnea Oxi, din bucățica mea de carne i-am dat-o, dintr-un mușchiuleț de porc am împărțit cu ea. Pentru că un om răutăcios nu face asta pentru că se gândește la el”, a mai spus Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

Ce a pățit Florica Boboi din cauza lui Oxi

Câștigătoarea Chefi la Cuțite a dezvăluit într-o altă declarație recentă ce obicei bizar a scos-o din sărite când a fost vorba despre Oxi.

„Eu cred că gustul meu și sinceritatea. (n.r. ce a ajutat-o să ajungă în finală) Oxi ne tot scria pe bilețele că ‘Flori trebuie să iasă și le punea în buzunar și se ruga ca să ies în fiecare zi. Le scria peste zi. Și Gabi o avea pe Brigitte în buzunar pe bilețel, dar el a arătat. Oxi nu a arătat la cameră că și ea mă scria pe mine, m-a desconsiderat ca bucătar. Se uita la farfuriile mele cu ciudă, eu nu știu cu fine dining. A încercat să lucreze la psihicul meu. Am lăsat-o să vorbească și mi-am văzut de treabă', a încheiat Florica Boboi.

Sursă foto: Captură Antena Play, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton