Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Maria Orozco, alias „Betty cea urâtă”. Are 49 de ani și a trecut printr-o transformare incredibilă

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Maria Orozco. În urmă cu mai bine de 20 de ani, serialul „Betty cea urâtă' făcea furori în rândul telespectatorilor. Beatrice Pinzon Solano, o tânăra are visa la o poveste de dragoste imposibilă, a rămas în inimile multora și a reprezentat o adevărată sursă de inspirație la acea vreme. Astăzi, actrița principală din telenovela columbiană s-a transformat într-o femeie puternică și încrezătoare. Iată cum arată și cu ce se ocupă aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Orozco a câștigat o enormă popularitate datorită rolului din telenovela „Betty cea urâtă'. Aceasta a intepretat rolul unei tinere care visa la o poveste de dragoste cu șeful ei, Armando Mendoza. Deși nu se încadra în idealul de frumusețe caracteristic producțiilor vremii, Betty nu a încetat să viseze și să spere că destinul ei ar putea evolua în mod diferit. Din acest motiv, multe femei s-au regăsit în povestea acesteia și au sperat la o transformare radicală. La mai bine de 20 de ani de la încheierea serialului, Ana Maria Orozco s-a schimbat spectaculos și trăiește o viață la care mulți visează.

ana12ana12

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița principală din Betty cea urâtă.Ana Maria Orozco are 48 de ani

Citește și: Creatorul serialului „Betty cea urâtă' a murit.Cum a fost găsit Silvio Horta, într-un motel din Miami

Citește și: Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1.Când va avea premiera și ce se schimbă

Citește și: Motivul pentru care Sanda Ladoși a fost botezată noaptea, pe ascuns:”Eram destul de măricică”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Maria Orozco

Actrița s-a născut pe 4 iulie 1973, în Columbia și este fiica actorului Luis Fernando și a prezentatoarei de radio Carmenza Aristizabal. Aceasta și-a făcut debutul în televiziune la o vârstă fragedă, în 1973, însă abia zece ani mai târziu și-a început cariera în actorie, prin rolul jucat în serialul „Pequeños Gigantes'.

În 1999, aceasta a fost distribuită în telenovela „Betty cea urâtă', acolo unde a adus la viață personajul Beatrice Pinzon Solano. În 2001, actrița a primit Premiul Eca pentru cea mai populară femeie, fiind declarată „cea mai bună actriţă a anului' în cadrul galei INTE Award 2002.

În plan personal, Ana Maria Orozco a fost căsătorită de două ori. Cu primul ei soț, Julian Arango, aceasta a fost căsătorită timp de 10 luni. Din 2004 până în 2012, actrița a avut un mariaj cu muzicianul argentinian Martin Quaglia.

Actrița a pozat nud la 43 de ani

În anul 2016, Ana Maria Orozco a fost protagonista unui pictorial incendiar pentru revista Soho. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar, din acest motiv, actrița s-a retras timp de trei ani din lumina reflectoarelor. Ulterior, aceasta a continuat să joace în telenovele, cel mai recent rol fiind cel din producția „Perdida', care a debutat în 2020.

„A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine. Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil.

Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele', a dezvăluit protagonista din Betty cea urâtă.

Sursa foto: Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton