Cu ce se ocupă Cristina Deleanu și Eugen Cristea, după pensionare: „Lucruri care ne privesc pe noi, despre nemulţumirile, tristeţile noastre”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se ocupă Cristina Deleanu și Eugen Cristea, după pensionare. Deși au ieșit la pensie în urmă cu ceva ani, cei doi actori lucrează la numeroase proiecte dedicate publicului și se ocupă de pasiunile comune. Într-un interviu recent, aceștia au făcut dezvăluiri despre viața lor din prezent și despre activitățile cu care își ocupă timpul. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Cristina Deleanu și Eugen Cristea, după pensionare. Cristina Deleanu și Eugen Cristea sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai României. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri, iar căsnicia lor durează de mai bine de 35 de ani. Recent, cei doi mari actori au vorbit despre proiectele în care sunt implicați în această perioadă, susținând că și-au continuat activitatea teatrală și că se ocupă de o pasiune comună, poezia.

eugen-1eugen-1

Cei doi actori au avut parte de mai multe încercări în ultimii ani, însă și-au continuat activitatea profesională și formează o echipă excepțională.

Citește și: Cum se descurcă actrița Cristina Deleanu și Eugen Cristea la pensie:”Când ești foarte sărac, din ce să pui deoparte?”

Citește și: Eugen Cristea, în spital din cauza depresiei:”M-am hotărât să nu mai țin seama de nimic”

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…'

Citește și: Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Cu ce pagube s-a ales:„S-a zguduit casa din toate balamalele'

Cu ce se ocupă Cristina Deleanu și Eugen Cristea, după pensionare

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au fost cooptați în serialul „Secretele preşedintelui' de la Prima TV. Deși au ieșit la pensie, aceștia și-au continuat activitatea teatrală și au un proiect comun la  Radio România Cultural.

 „Muncim. Am mai fost invitaţi pe la tot felul de lansări de cărţi. Filmăm şi la Prima TV, în „Secretele preşedintelui'. E un nou sezon şi chiar e o mare bucurie. În rest, încă suntem sănătoşi şi sperăm să o ţinem tot aşa.

Am ieşit la pensie de cinci ani. Dar asta nu înseamnă nimic, ne-am continuat activitatea. Mai sunt invitat la Teatrul Naţional şi la Constantin Tănase. La Marina Almăşan am mai fost. Probabil că şi în noul format voi merge, am înţeles că e ceva interesant. Se lansează peste o săptămână şi sper să mai merg şi pe acolo. În rest, avem amândoi, pe Radio România Cultural, nişte momente poetice, patru zile pe săptămână, fiind amândoi îndrăgostiţi de poezie.

Am mai avut destul de multe concerte cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la diverse festivaluri, unde am fost foarte bine primiţi. S-a creat o echipă. Oricum, nu stau, am scos şi o revistă de poezie. Deci, e destul de muncă. Nu stăm, nu ne liniştim, ci ne vedem de treabă', a declarat Eugen Cristea, potrivit click.ro.

Cristina Deleanu: „Am trimis foarte multe articole despre tristețile noastre'

La rândul ei, Cristina Deleanu a vorbit despre proiectele în care este implicată. Actrița continuă să joace în filme și a dezvoltat o pasiune pentru scris.

„Am făcut filmul acum mai mulţi ani, dar a apărut după aproape trei ani de când l-am făcut. Mi-a plăcut foarte mult ce a făcut regizorul Ovidiu Georgescu şi, în general, e un film mai românesc, pentru problemele noastre şi pentru sufletul nostru.

E şi poetic. În primăvară am început şi colaborarea cu Prima TV, şi aştept, că am înţeles că lucrurile se dezvoltă mai mult şi îmi face plăcere. Mă bucur că oamenii muncesc. Vor să facă ceva de calitate şi eu, la rândul meu, nu stau degeaba, de atâţia ani.

Am ieşit la pensie de 20 de ani, dar m-am apucat şi de scris. Am trimis foarte multe articole pe diverse platforme şi chiar şi la ziare. Lucruri care ne privesc pe noi, despre viaţa noastră, despre nemulţumirile noastre, despre tristeţile noastre. Îmi face plăcere şi văd că ce scriu eu este destul de apreciat. Cam asta fac în timpul liber. În afară de ceea ce facem noi, acasă, fiecare cu bucătăria şi cu programele lui zilnice.

Dar aşa de repede trece ziua, că timp liber nu prea e! Dar ne facem. Ne facem, să ne fie bine. Mai la un film, mai la un spectacol, ba ieşim prin parc, ba plimbăm căţelul. Adică, ne trebuie şi lucruri frumoase şi bucurii din astea, normale', a susținut Cristina Deleanu.

Ce spune Eugen Cristea despre pensia pe care o primește

Actorul nu se plânge de pensia pe care o primește și mărturisește că se descurcă, chiar dacă au existat perioade mai dificile în viața sa.

„Nu pot să mă plâng, m-ar bate Dumnezeu, am pensie bună, dar tot mai dau probe. Chiar acum aştept un rezultat, dar nu prea sper, pentru că şi acolo e un sistem închis. Şi mie nu îmi place să mă bag, să intru pe sub pielea nimănui. Îmi văd de treaba mea, pentru că, deviza mea în viaţă, în ciuda aparenţelor, a fost şi este: Modestia', spune Eugen Cristea.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton