Cum arăta Oana Zăvoranu în anul 2000, când nu avea operaţii estetice. La 26 de ani, era 100 % naturală

 Dumba Gabriela
.

În anul 2000, Oana Zăvoranu îşi făcea debutul în televiziune şi era 100% naturală. Prezenta emisiunea „Vară pentru 2' de la TVR 2 şi nu avea nici o operaţie estetică. Greu de crezut pentru cei care o cunosc pe Oana cea de acum, care şi-a schimbat silicoanele de nouă ori, că a fost o vreme când bruneta era naturală 100%.

Oana Zavoranu in anul 2000Oana Zavoranu in anul 2000

Oana Zăvoranu avea doar 26 de ani când a câştigat un casting la TVR pentru o emisiune estivală. În acel moment nu avea nici o operaţie estetică, dar nici nu se jena cu faptul că avea sânii mici. De lăudători nu a dus lipsă sub nici o formă, iar pe vremea aceea l-a îndrăgostit de ea pe Cove, colegul său de muncă în televiziunea publică.
Nu a trecut mult şi Oana a intrat în lumea telenovelelor româneşti, popularitatea ei în showbiz a crescut fulminant şi implicit şi apetitul său pentru operaţiile estetice.
A început să se preocupe şi mai mult de imagine şi s-a lăsat sedusă de mirajul decolteului generos, la modă în anii 2000. Sânii ei au trecut, astfel, prin transformări fantastice. Au fost, când uriaşi, când naturali şi tot aşa de nouă ori. Momentan, Oana Zăvoranu se place fără implanturi, are botox doar în păr şi susţine că nici nu vrea să mai audă de silicoane:

„Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase.
Consider că în prezent exista tendința total gresită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat.

Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez,( sinistru), și fund lat, mare de vadana( eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul). Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate. Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic!'.

 

Sursa foto: Libertatea.ro, Click!, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton