Cum arată o zi din viața Alexiei Eram în Londra. Fiica Andreei Esca merge cu metroul

 Stamen Diana
.

De câteva luni, Alexia Eram locuiește în Londra, acolo unde a ales să studieze după terminarea liceului. Fiica Andreei Esca merge cu trenul și cu metroul prin Anglia, iar aceasta ne-a arătat cum se desfășoară o zi din viața ei. Tânăra este acum pe cont propriu, fiind singură într-o țară străină.

Alexia Eram este o tânără care nu profită de numele mamei sale, iar aceasta stă la cămin în Londra, ba chiar merge și cu metroul. Fiica Andreei Esca nu are șofer personal și nici nu stă într-un apartament cu chirie în Londra, așa cum se întâmplă cu toți tinerii de bani gata. Mai mult, Alexia Eram mănâncă și la cantina facultății sale alături de colegii ei.

'Astăzi o să vă iau cu mine prin Londra. Așadar, astăzi o să petreceți toată ziua alături de mine. Cam asta a fost ziua mea de astăzi pe care am împărtășit-o cu voi. Sper că va plăcut. Nu a fost chiar o zi normală. De obicei trenurile merg, metrourile nu sunt închise, dar a fost o zi din Londra', a spus Alexia Eram.

Alexia Eram a vorbit despre căsătorie și copii

De mai bine de doi ani, Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, un tânăr artist care a reușit să o facă pe fiica Andreei Esca să se îndrăgostească iremediabil. Alexia se află acum în Anglia, acolo unde a început să studieze la facultatea pe care și-a dorit-o.

Curioși, fanii Alexiei Eram au întrebat-o la ce vârstă ar vrea aceasta să se căsătorească, dar și la ce vârstă și-ar dori să devină mamă. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns fără ezitare la întrebări.

‘Aș vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani, mă rog… între 26-28 de ani. Să fac copii pe la 28 de ani. Aș vrea să am doi copii, o fată și un băiat. Sau… patru dacă nu ies o fată și un băiat.’, a dezvăluit Alexia Eram.

Citește și: Alexia Eram s-a întors în Londra. Mario Fresh a condus-o la aeroport

Citește și: Cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram. Fiica Andreei Esca studiază în Anglia

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton