Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate. Cine o înlocuieşte la "Vorbeşte lumea"

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate. Frumoasa prezentatoare TV se pregăteşte de marele moment, acela în care îşi va duce la piept al doilea copil. A renunţat pentru o perioadă la emisiune! Iată cine o înlocuieşte!

Pe data de 9 noiembrie, Adela Popescu a prezentat ultima emisiune „Vorbește lumea' din acest sezon, vedeta intrând în concediu de maternitate. Alături de colegul său, de Cove, aceasta a trăit emoţii puternice deoarece despărţirile sunt mai grele. Ea era obişnuită cu acest program, cu colegii, cu întreaga echipă, iar acum este nevoită să se retragă.

„Ca și cum aș renunta la o viață pentru a începe una nouă.
Și până la urmă ce mare lucru? Am intrat în concediu de maternitate, că tot omul, urmând să retrăiesc o experiență unică, definitorie pentru o femeie.

Practic îmi iau răgazul firesc de a mă relaxa puțin înainte de a naște.”, a explicat vedeta pe blogul său. 

12 noiembrie este o nouă zi în care la „Vorbeşte lumea” a apărut o nouă prezentatoare. Lora va fi alături de Cove la cârma emisiunii: „Daţi pe Pro TV să vedeţi cum mă chinuie oamenii aceştia!”, a spus cântăreaţa în mediul online înainte de a intra în direct, la TV.

Cove și Adela Popescu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de prezentatori TV, cei au chiar şi o relație apropiată în viața de zi cu zi. Iată că acum sunt nevoiţi să se despartă, vedeta este nevoită să ia o pauză de la filmările pentru „Vorbește lumea” pentru a aduce pe lume al doilea copil.

Adela Popescu naşte în curând

Adela Popescu este în trimestrul al treilea de sarcină. Acum puţin timp, prezentatoarea spunea că nu a cumpărat nimic pentru cel de-al doilea băieţel.

„Nu am cumpărat, încă, nimic. Oricum, voi merge pe minimum necesar: un pătuț de co-sleeping, cărucior cu cele necesare, body-uri din bumbac și scutece.
Cam atât. Iar pe acestea nu le mai am de la Alexandru pentru că le-am dat fiului fratelui meu, adică nepotelului de câteva lunite, Sebastian.
În rest, produse de masaj, de spălat, betadina, baneocin, forfecuța, umidificator, dezumidificator, prosopele, ser fiziologic, tifon, am deja în casă. Dar, va spun, mai mult de atât chiar nu e nevoie. Cel puțin la concluzia asta am ajuns eu.”

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton