Cum arată Nuți, celebra bonă a Anamariei Prodan, la șase ani de la finalul reality show-ului. Șefa i-a găsit iubit tinerel!

 Dumba Gabriela
.

O mai țineți minte pe Nuți, cea pe care Anamaria Prodan o striga din toți plămânii, din te miri ce motiv, pe genericului reality show-ului ce rula acum șase ani? Nuți este și acum bona lui Reghe junior, însă trăiește pe picior mare, în luxul din Dubai și are iubit mult mai tânăr, fostul sofer al șefei sale.

Nuți, bona lui Reghe junior, fiul cel mic al Anamariei ProdanNuți, bona lui Reghe junior, fiul cel mic al Anamariei Prodan

Nuți, pe numele său din buletin Elena Fulgeanu, a devenit celebră în urma reality show-ului despre clanul Prodan-Reghecampf. Nuți era bona lui Laurențiu Reghecampf junior, cel mai mic membru al familiei, alintat Bebeto. Atât de iubită a ajuns Nuți în familie, încât, după ce și-a dat demisia în 2010, Anamaria a făcut eforturi să o aducă înapoi.

I-a dat o casă în Dubai, salariu motivant, cadouri de lux și, în urmă cu cinci ani, i-a „îmbogățit' viața și cu un iubit tinerel. Victor era șoferul Anamariei și avea doar 28 de ani când i s-au aprins călcâiele după Nuți.

„Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stau Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai… Reghe antreneaza în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală', a spus Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

Deși există o diferență de vârstă de aproape nouă ani între ei, Victor având 33 de ani și Nuți 42, se pare că cei doi se înțeleg de minune și din activitatea de pe rețelele de socializare se vede clar că vârsta nu contează.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton