Soția lui Mihai Constantinescu, noi declarații după 70 de zile de comă: ”Mihai nu poate fi vizitat”

 Oana Popoiag
.
Mihai ConstantinescuMihai Constantinescu

După ce s-au vehiculat tot soiul de știri contradictorii despre starea de sănătatea a lui Mihai Constantinescu, care a intrat în comă în urmă cu trei luni, soția lui vine cu primele sale declarații. Simona Secrier a dat detalii despre sănătatea artistului și a făcut apel către ascultători să se roage pentru acesta.

Mihai Constantinescu a intrat în comă în data de 13 mai, după ce a făcut un stop cardio-respirator și de atunci, în ciuda optimismului medicilor și apropiaților, nu s-a mai trezit. Cea care l-a găsit atunci în stare de inconștiență a fost soția sa, Simona Secrier, care a sunat la 112.

Deși numeroși apropiați de-ai artistului au ieșit la rampă cu declarații și deși s-au vehiculat tot soiul de știri contardictorii despre sănătatea artistului în ultimele trei luni, soția acestuia s-a concentrat doar pe stare acestuia. Abia acum, într-o intervenție la România TV, Simona Secrier a venit cu primele sale declarații, deopotrivă emoționante și pline de speranță.

Soția lui Mihai Constantinescu, prima sa declarație despre starea artistului aflat în comă din luna mai

'Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (…) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai să se facă bine. (…) Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. (…) Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai', acesta a fost mesajul Simonei, care îl iubește pe Mihai Constantinescu de 18 ani.

Femeia i-a fost alături lui Mihai Constantinescu de-a lungul anilor grei în care sănătatea a început să-i joace feste din ce în ce mai urate, cei doi făcând nuntă în secret, în urmă cu câțiva ani. 'Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă', declara Mihai Constantinescu acum doi ani la Prima TV.

Mihai Costantinescu se luptă de zece ani cu probleme la inimă

Artistul de 73 de ani se luptă de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

E frumoasă și arată sănătos, dar… Selma Blair suferă de scleroză multiplă. Actrița a descris chinurile prin care trece. Nu mai poate merge fără baston

Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj: 'Au avut nişte certuri aprinse'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton