Cum arată noul tatuaj al Antoniei, cu chipul lui Alex Velea. “Diamantul meu”

 Dumba Gabriela
.

Antonia a bifat un nou gest de iubire pentru Alex Velea: un tatuaj cu chipul lui. La ultima numărătoare, cântăreața mai avea șapte tatuaje și dă semne că îl prinde ușor din urmă pe iubitul ei, care cu greu mai poate găsi un centimetru de piele liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe cât de puțin a crezut lumea în povestea lor de dragoste, pe atât demonstrează Antonia și Alex Velea că sunt făcuți unul pentru celălalt. N-au jucat niciodată în telenovelele mondene cu împăcări și despărțiri zilnice și în spațiul public n-au ajuns intimități din cuplul lor, în cei peste șapte ani de când sunt împreună.

Pentru a celebra cu încă un gest dragostea pentru tatăl băieților ei, Antonia și-a făcut un tatuaj cu chipul acestuia.

Imaginea a fost făcută publică chiar de către Velea, care a postat pe contul de Instagram o fotografie cu spatele Antoniei, în timp ce arăta tuturor opera de artă. Însoțită de o declarație de dragoste. 'Diamantul meu', a scris Alex Velea, în timp ce ținea mâna pe spatele iubitei sale.

8cc764bc81c31903f1f8566fc95aa8f6_XL8cc764bc81c31903f1f8566fc95aa8f6_XL

Recent, Antonia a vorbit despre relația cu Alex și a mărturisit că nu există certuri majore în casa lor, discuții aprinse care le-ar putea pune relația la încercare pentru că iubirea reciprocă îi ajută să depășească orice situație grea.

'Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu.', a declarat Antonia.

Câte tatuaje are Antonia

Antonia a spus de multe ori că e înnebunită după tatuaje. Greu de numărat tatuajele Antoniei pentru că se află într-un proces continuu de … înfrumusețare a pielii prin mesaje tatuate.

Astfel, Antonia are tatuate o fundiță pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă, pe piciorul stâng are scris numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală, pe care şi-a făcut-o în acelaşi timp cu Inna, în Mexic. Anul trecut, Antonia şi-a scris pe mâna stângă „Once upon a time” și un alt tatuaj pe gamba piciorului stâng.

În plus, Antonia mai are o inimioară lângă ureche, iar în zona sânilor data de naștere a lui Velea. Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc', a spus Antonia.

În plus, în 2015, Antonia și-a tatuat pe gat logo-ul Golden Boy Society, label-ul lui Alex, pentru a-i arata acestuia sustinerea pe care i-o acorda neconditionat in tot ceea ce face.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton