Cum arată Monica Davidescu în costum de baie, la 49 de ani. Imagini de pe plajă: „În pași de dans la malul mării!”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Monica Davidescu în costum de baie, la 49 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară și arată senzațional. Monica Davidescu petrece câteva zile la mare și a postat imagini de la plajă. Aceasta se menține într-o formă de zile mari, lucru pe care l-au sesizat și urmăritorii săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Davidescu are o carieră impresionantă și este extrem de atentă și la aspectul fizic. Aceasta a susținut că este o persoană foarte activă, iar atunci când îi permite programul merge la pilates. Frumoasa actriță nu a călcat niciodată pragul medicului estetician, însă a recunoscut că a încercat-o această curiozitate. Aflată în vacanță, soția lui Aurelian Temișan a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

monica-2monica-2

Cum arată Monica Davidescu în costum de baie, la 49 de ani. Împreună cu familia sa, actrița petrece câteva momente de relaxare la malul mării. Aceasta are o siluetă de invidiat, iar dovada stă în fotografiile publicate pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum reușesc Monica Davidescu și Aurelian Temișan să se împartă între carieră și viața de familie:„Avem programe foarte diferite'

Citește și: Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu:„Asta este o parte din longevitatea relației'

Citește și: Ce a decis Andreea Mantea după ce fiul ei a venit bătut de la școală:”Avea ochiul aproape scos”

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după acuzațiile fiicei lui, Charlotte, că nu ar fi văzut-o de 14 ani:„Dacă nu sunt tată bun…'

Cum arată Monica Davidescu în costum de baie, la 49 de ani

Aflată în vacanță la mare, actrița nu a ratat ocazia de a face câteva fotografii pe plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, aceasta și-a etalat forma fizică de invidiat și pare că se bucură din plin de momentele cu familia sa.

„În pași de dans la malul mării! Asta e vacanța preferată. Lângă mine se afla cel mai prețios dar al vieții, familia!', este mesajul care însoțește imaginile.

Internauții au complimentat-o pe Monica Davidescu pentru felul în care arată. „Arăți senzațional', „Minunată', „Suberbă', sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat urmăritorii săi.

Cum se menține actrița în formă

Într-un interviu recent, actrița a dezvăluit secretele frumuseții sale. Aceasta a susținut că face multă mișcare și merge, atunci când îi permite timpul, la cabinetul cosmetic. Până în prezent, aceasta nu a recurs la intervențiile estetice, fiind-i teamă de posibilele efecte adverse.

De când a devenit mamă, Monica Davidescu a recunoscut că a încercat să se mențină la o greutate constantă. Aceasta a adus-o pe lume pe Dora Maria în 2010.

„Truc?… Nu las niciodată o treabă neterminată. Asta mă obligă să fiu mereu în acțiune. În plus… merg la pilates când pot și îmi permite programul, merg la cabinetul cosmetic pentru îngrijire naturală, o dată pe lună și folosesc creme de întreținere. Am fost curioasă să merg la estetician, dar mi-a fost prea frică de posibilele efecte secundare ca să și ajung la el', a susținut aceasta potrivit impact.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton