Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 19 ani. A dat BAC-ul

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Sorin Bontea a început astăzi BAC-ul! Miruna Bontea are 19 ani și își dorește să devină psiholog, însă înainte de asta are de trecut un prag important și anume, examenul maturității. Fiica juratului de la Chefi la cuțite este foarte frumoasă, pe lângă faptul că este un copil studios, și face furori pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea nu a apărut niciodată la televizor cu soția sa și a vorbit foarte rar despre copiii lui. Fiica lui, Miruna, a apărut o singură dată la Chefi la cuțite pentru că îi calcă pe umeri în ceea ce privește pasiunea pentru gătit, însă doar pe parte de desert. Tânăra adoră să prepare prăjituri, însă nu ăsta este rumul pe care vrea să meargă, ci psihologia.

1111

Miruna Bontea are 19 ani și e foarte activă în mediul online. Tânăra are peste 30.000 de urmăritori pe Instagram și de fiecare dată când postează o fotografie nouă este copleșită de complimente din partea celor care o urmăresc.

„Absolut minunată', „Superbă', „Câtă frumusețe!', „Cât te-ai schimbat' sunt câteva dintre comentariile pe care Miruna Bontea le-a primit la fotografiile pe care le-a publicat pe contul ei de Instagram.

Miruna Bontea nu mai este fetița de acum câțiva ani, care i-a făcut o surpriză tatălui ei și a apărut la Chefi la cuțite. Este o domnișoară în toată regula, conștientă de atuurile sale fizice și care deja știe pe ce drum să meargă în viață.

'Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar', a povestit Miruna Bontea, în urmă cu ceva timp.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân', a mărturisit Sorin Bontea cu lacrimi în ochi, atunci când și-a văzut fiica la Chefi la cuțite.

„N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică. Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia', a spus și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Anda Adam a divorțat în secret? Dovezile care arată clar că artista și Sorin nu mai formează un cuplu

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri: „Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Sunt împreună de 20 de ani

Juratul Chefi la cuțite a declarat întotdeauna că și-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, nicidecum să-l urmeze în bucătărie. Sorin Bontea susține că este important ca un părinte să respecte alegerile copiilor săi cu privire la viitor.

'De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună.

Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.

I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat.', a spus și Sorin Bontea.

„Vreau ca tata să fie mândru de mine!”

Sorin Bontea este familist convins de 28 de ani și că are doi copii superbi, o fată de 19 ani și un băiat de 25.

„În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!', mărturisea Sorin Bontea, mândru de preparatele făcute de Miruna.

Și este deja atât de bună la preparat dulciuri, încât nici tatăl ei nu și-a dat seama când a mâncat un desert din mâinile fiicei sale.

,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine’, mărturisea Miruna, la Chefi la cuțite.

Dar cum tatăl ei o consideră deja specialista casei în privința dulciurilor, începutul e promițător.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton