Horoscop 29 iunie 2021. Peștii se îndrăgostesc

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 iunie 2021. Finalul de lună vine cu decizii și cu schimbări importante pentru mai multe zodii. În special viața amoroasă va fi în atenția astrelor, iar noutățile vor reuși vor reuși chiar să-i surprindă pe unii dintre nativi, care vor fi supuși provocărilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 iunie 2021. Berbec

Azi, apar schimbări de bun augur la locul de muncă și este posibil ca superiorii tăi să-ți dea noi însărcinări, dar și mai mulți bani la salariu. Pe plan personal însă, ar fi bine să rămâi rezervată, chiar dacă în viața ta va apărea cineva care te atrage. Nu e exclus să nu fie deloc omul potrivit pentru tine.

Horoscop 29 iunie 2021. Taur

Astăzi o să te resimți mai mult ca niciodată din punct de vedere fizic și psihic, așadar conservă-ți energia și amână să iei decizii importante până mâine – atât pe plan personal, cât și profesional. Dedică-ți timpul familiei, ai multe de recuperat la acest capitol!

Horoscop 29 iunie 2021. Gemeni

Exact când nu te aștepți, vei beneficia azi de un ajutor nesperat din partea unei persoane care nu face parte chiar din anturajul tău. Asta te va face să-ți reconsideri un pic relațiile și să realizezi ce contează mai mult pentru tine. Drept urmare, vei face puțină curățenie în grupul de așa-ziși prieteni.

Horoscop 29 iunie 2021. Rac

Va fi o zi ciudată, plină de evenimente neașteptate și mai ales nedorite. La job nu vei excela și ar fi bine să te abții de la judecăți de valoare. Mai mult, și planul personal va fi afectat – o greșeală din trecut te va ajunge din urmă și va trebui cumva să o repari, mai ales dacă ai ascuns-o de persoana iubită…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Horoscop 29 iunie 2021. Leu

Astăzi, Leul din tine va ieși la suprafață mai mult ca niciodată și vei încerca să te impui atât în fața colegilor, cât și a celor dragi… Iar impetuozitatea cu care îți vei susține opiniile, nu neapărat corecte, îți va scădea considerabil cercul de fani. Vei puncta însă decisiv pe plan material, iar asta te va face să uiți de frustrare.

Horoscop 29 iunie 2021. Fecioară

Te afli sub protecția Lunii azi și ai toate șansele să te bucuri de succes atât pe plan profesional, cât și personal. Dacă ai de luat vreo decizie importantă în privința jobului, ar trebui să te decizi acum. Poți repara, de asemenea, și niște greșeli care l-au deranjat recent pe partenerul tău de viață.

Horoscop 29 iunie 2021. Balanță

Problemele profesionale, dar și cele materiale te vor face azi destul de greu de suportat. Ferește-te, așadar, să intri în conflict cu apropiații, și în special cu partenerul tău de viață, pentru că ai putea spune lucruri neadevărate, dar foarte dureroase. Nu te precipita, curând va fi mult mai bine!

Horoscop 29 iunie 2021. Scorpion

Vei avea nevoie de ajutor mai mult ca niciodată, astăzi! Lipsa de concentrare te-ar putea face să greșești, așadar cere ajutorul colegilor dacă ești în deadline. Problemele de familie, cel mai posibil legate de bani, te vor face să izbucnești, iar cearta este iminentă. Totuși, disputele cu partenerul vor fi rezolvate dacă vei uza de diplomație.

Horoscop 29 iunie 2021. Săgetător

Energia ta pare să fi ajuns la final, iar azi te vei resimți mai mult ca niciodată. Admite că ai nevoie de ajutor și nu te mai autopropune pentru toate proiectele. Ai multe probleme nerezolvate, în special în viața personală, și curând va fi prea târziu dacă nu reacționezi.

Horoscop 29 iunie 2021. Capricorn

Luna îți va da un impuls binevenit, așa că vei excela azi pe toate planurile. Nu este exclus să ți se ofere un job nou, mai bine plătit. Și pe plan amoros lucrurile merg destul de bine… Cu condiția să nu reiei un subiect delicat, care și în trecut v-a creat probleme în cuplu. Lasă trecutul unde-i e locul!

Horoscop 29 iunie 2021. Vărsător

Azi nu e deloc o zi bună pentru asocieri sau parteneriate de orice fel. Dacă nu-ți vei controla limbajul și impulsivitatea, ai putea face mai mult rău decât bine, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Iar asta e valabil și în ceea ce privește relația de cuplu – ferește-te să intri în dialoguri contradictorii!

Horoscop 29 iunie. Pești

Ai parte de o zi foarte bună astăzi și ar fi bine să profiți din plin de ea. Latura profesională este bine aspectată, iar câștigurile tale ar putea crește substanțial. Și latura amoroasă este bine aspectată, relația ta de cuplu fiind mai bună ca niciodată. E posibil chiar să bată clopotele de nuntă. Dacă nu ai încă pereche, ai putea găsi pe cineva azi și nu e exclus să te îndrăgostești.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton