Cum arată Lucy şi Nicholas, gemenii de doi ani ai lui Enrique Iglesias și ai Annei Kurnikova

 Dumba Gabriela
.

Enrique Iglesias și Anna Kurnikova au devenit, la finalul lui 2017, părinții gemenilor Lucy şi Nicholas. Copilașii sunt adorabili și fanii cuplului sunt în delir de câte ori artistul postează imagini cu ei pe rețelele de socializare, lăsându-le zeci de mii de comentarii și milioane de like-uri.

 

Lucy, fetița lui Enrique Iglesias și al Annei KurnikovaLucy, fetița lui Enrique Iglesias și al Annei Kurnikova

Enrique Iglesias (44 de ani) și Anna Kurnikova (38 de ani) sunt împreună de 18 ani și formează unele dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de doi ani sunt părinții gemenilor Lucy și Nicholas.

Cântărețul este un tătic extrem de fericit și postează des fotografii și clipuri cu cei mici, postări care adună sute de mii de comentarii. Gemenii au împrumutat culoarea părului mamei lor, sunt blonzi și fanii sunt de părere că seamănă perfect cu aceasta.

Enrique vorbește des cu fanii prin intermediul contului său de Instagram și a povestit că venirea pe lume a copiiilor i-a schimbat viața.

„Încă nu pot să cred că eşti al meu, scria Enrique Iglesias alături de o fotografie în care îl ţine pe unul dintre gemeni în braţe.

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias sunt împreună de 18 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată. S-au cunoscut în 2001, când fosta tenismenă a fost protagonista unuia dintre videoclipurile cântăreţului – „Escape.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton