Cum arată actrița Kim Cattrall la 63 de ani. Motivul pentru care nu va mai juca niciodată rolul Samantha în “Sex and the City”  

 Dumba Gabriela
.

Timp de 6 ani, Samantha din serialul „Sex and the City' a influențat o generație de femei prin atitudinea sa dezinhibată față de bărbați, sex sau modă. Kim Cattrall avea 42 de ani atunci când a primit rolul Samanthei, tipa sexy, inteligentă și provocatoare dintre cele patru bune prietene. Bune în serial pentru că, în realitate, au existat numeroase scandaluri între cele patru actrițe, iar cearta dintre Kim și Sarah Jessica Parker, care a jucat rolul lui Carrie Bradshaw este, încă, una de actualitate.

Kim CattrallKim Cattrall

Pentru rolul celebrei fashioniste și sex icon din Sex and the City', Kim Cattrall a primit în 2002 un Glob de Aur și a fost nominalizată la 5 premii Emmy.

Acum are 63 de ani și arată ca o adevărată lady, departe de imaginea femeii provocatoare, mereu îmbrăcată în rochii decoltate și pregătită cu un întreg arsenal de agățat bărbați mult mai tineri.

S-a vorbit mult în ultimii ani despre un nou film din celebra serie, însă Kim spune că nu va mai accepta niciodată să o interpreteze pe Samantha Jones. Motivul? Relația tensionată pe care o are cu Sarah Jessica Parker, despre care a lăsat să se înțeleagă că nu este un om bun'.

Niciodată. Răspunsul este NU din partea mea. În viață primești lecții și înveți să lucrezi cu oameni buni și încerci să te și distrezi', a spus actrița, potrivit protv.ro.

Kim și-a dat arama pe față și și-a exprimat adevăratele sentimente față de Sarah Jessica Parker într-o postare pe Twitter. Parker i-a transmis condoleanțe lui Cattrall după moartea fratelui ei, iar aceasta a răspuns: Tu nu faci parte din familia mea. Nu îmi ești prietenă. Așa că scriu asta ca să îți spun pentru ultima dată să nu mai profiți de tragedia noastră ca să faci tu pe fata bună'.

Actrița declara în urmă cu câțiva ani că nu a fost niciodată prietenă cu colegele ei de serial, din cauza diferenţei de vârstă şi stilulurile de viaţă diferite: „N-am fost niciodată prietene. Ele toate au copii, iar eu sunt cu zece ani mai în vârstă şi de când s-a terminat seria eu mi-am petrecut cea mai mare parte din timp în afara New York-ului şi nu le-am mai văzut. Singurul nostru punct comun era această serie şi acum s-a terminat.

Actrița Kim Cattrall a fost căsătorită de trei ori, dar nu are copii. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton