Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. După despărțirea de Anghel Damian, Lia Bugnar a refuzat să ofere vreo declarație pe marginea subiectului. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa aceasta înainte să devină o cunoscută actriță. La 20 de ani, artista cocheta cu profesia de manechin și era caracterizată „de o pudoare exacerbată'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 53 de ani, Lia Bugnar se bucură de o carieră de succes în lumea artei, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe, regizoare și scenariste de la noi. Imediat după ce a terminat liceul, aceasta s-a angajat secretară, iar, ulterior, a ajuns să lucreze ca manechin. Într-un interviu mai vechi, aceasta a povestit cum a ajuns să pozeze în costum de baie, susținând că nu îi este rușine cu acea perioadă din viața ei.

lia-1-1lia-1-1

Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Pe rețelele de socializare, Lia Bugnar a publicat o poză cu ea în costum de baie, de pe vremea când abia împlinise 20 de ani. Fotografia a avut menirea de a atrage atenția cu privire la un spectacol.

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul':„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

Citește și: Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță:„Nu m-au mai pus să mă dezbrac, m-au luat direct'

Citește și: Rică Răducanu a fost operat de urgență. Cum se simte fostul portar al naționalei:”Sunt la spital”

Citește și: De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă de la ziua mamei lui:”Nu era locul unui copil acolo”

Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani, când era manechin

Într-un interviu mai vechi, Lia Bugnar a mărturisit că, în 1989, a participat la un concurs de manechine. Aceasta a susținut că a fost singura care nu a fost pusă să se dezbrace, fiind de o „pudoare exacerbată'.

„La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct. Ceea ce a fost fenomenal, pentru că eram de o pudoare exacerbată. Pe urmă a venit Revoluţia şi locul ăla s-a desfiinţat, dar mă mai chemau din când în când la nişte evenimente.

Şi într-o zi s-a întâmplat că m-a sunat o doamnă şi mi-a zis că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată într-un spectacol. Era în 1990. M-am dus şi aşa am intrat în spectacolul „Adio, femei! cu Angela Similea şi Ştefan Iordache. Atunci mi-a venit ideea să dau la teatru şi m-am dus la Ştefan Iordache să-l întreb cu cine să mă pregătesc. Am dat şi am intrat din prima', a povestit, Lia Bugnar, pentru Weekend Adevărul.

„Nu mi-e rușine'

Pentru promovarea unui spectacol de teatru, Lia Bugnar a publicat, în urmă cu ceva timp, o fotografie de pe vremea când lucra ca manechin. Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, aceasta era suplă și tunsă foarte scurt.

„Nu mi-e rușine să pun poza asta cu mine în costum de baie, că se poate considera ca făcând parte din istoria literaturii. O poză de epocă cu un dramaturg român, din anii nouăzeci, când eram toți în cap după Sinead OConnor cu «Nothing Compares to You». Poza are menirea de a vă atrage atenția asupra postului care oferă o invitație (deci moca) la «10 pentru New York», de la ora 17, de la teatrul Metropolis!',  scria, în dreptul imaginii, Lia Bugnar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton