Cum arată Lavinia Pîrva la o lună după ce a născut. Și-a revenit spectaculos!

 Oana Pantazi
.

În ultima lună de sarcină, Lavinia Pîrva devenise greu de recunoscut, artista suferind vizibil din cauza retenției de apă. Iată însă că, la doar o lună după ce a născut, și-a revenit spectaculos și este pe drumul cel bun!

La jumătatea lunii mai, Lavinia Pîrva a devenit pentru prima oară mamă, ea și Ștefan Bănică urându-i bun venit pe lume micuțului Alexandru, un băiețel perfect sănătos. În ziua venirii pe lume a fiului său, proaspătul tătic le-a dat fanilor lui de pe Instagram minunata veste: 'Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase'.

Lavinia Pîrva a scăpat deja de o parte din kilogramele acumulate în sarcină

Spre deosebire de alte colege de breaslă, cum ar fi Andreea Bălan, care a luat foarte puține kilograme în sarcină, Lavinia, cel puțin în ultimul trimestru, s-a schimbat mult, cu doar câteva zile înainte de a naște artista fiind greu de recunoscut, cel mai probabil nu atât din cauza numărului de kilograme, cât din cauza retenției de apă din organism. Iată însă că, la doar o lună de când a devenit mamă, Lavinia Pîrva și-a revenit, iar kilogramele acumulate în sarcină au început să se topească.

Mai mult, proaspăta mămică își vede în paralel și de proiectele profesionale, recent ea anunțându-și fanii că a lansat un nou single.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton