Raluca Moianu a ieșit din doliu! Cum și-a făcut apariția la o petrecere mondenă la fix un an după moartea soțului

 Oana Popoiag
.
Raluca MoianuRaluca Moianu

Raluca Moianu a trecut în ultimul an prin încercări extrem de grele, pierzându-și soțul din cauza unei boli incurabile. La aproape un an de la tragedie, fosta prezentatoare a emisiunii 'Iartă-mă' începe să își revină și iată că, după multă vreme, a ieșit la o petrecere mondenă.

Raluca Moianu a avut un 2018 de coșmar, vedeta pierzându-și anul trecut soțul, dispărut, la doar 50 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Vedeta a ales după aceea să stea retrasă și să evite aparițiile publice și mai tare decât o făcea înainte, singura sa intervenție fiind o apariție emoționantă la o emisiune TV, unde a vorbit, cu lacrimi în ochi despre soțul său decedat, Marius Ancuța, comentator sportiv.

Raluca Moianu a rămas văduvă anul trecut, la 49 de ani

Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. (…) Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure, spunea Raluca Moianu la „Agenţia Vip', Antena Stars, cu ceva vreme în urmă.

Iată că la aproape un an de la moartea soțului său, Raluca, mama unei frumoase adolescente de 14 ani, a decis că viața merge mai departe. Fosta prezentatoare a emisiunii-fenomen 'Iartă-mă' și-a făcut recent apariția la o petrecere mondenă găzduită de designerul Laura Hîncu, aceasta fiind una din rarele sale apariții publice. Îmbrăcată într-o rochie de un albastru viu, Raluca Moianu, în vârstă de 50 de ani, a afișat un zâmbet larg pe toată durara evenimentului. 'Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă', a declarat de curând vedeta și iată că se ține de cuvânt.

Foto: Facebook, PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton