Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut. Pe 23 iunie, actrița a devenit mămică pentru a treia oară. Frumoasa blondină a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, recunoscând că viața ei s-a schimbat radical. Recent, Laura Cosoi a postat câteva fotografii în costum de baie și arată senzațional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din 2015, iar împreună au trei fetițe. Portretul de familie a fost completat la sfârșitul lunii, când actrița a născut cel de-a treia fetiță. Deși a recunoscut că nu este ușor, Laura Cosoi este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Recent, actrița a fost în vacanță cu întreaga familie și a ales ca destinație Bulgaria. Aceasta a susținut că a ales să petreacă vacanța într-un loc mai apropiat de casă, dat fiind faptul că mezina familiei este încă foarte mică.

cosoi-1cosoi-1

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie. Pe rețelele de socailizare, actrița a postat câteva fotografii de la piscină și este într-o formă fizică de invidiat. Deși a trecut puțin timp de când a născut, Laura Cosoi are o siluetă suplă și este mai radiantă ca niciodată.

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară:”Nu am reușit să dorm mai deloc”

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații:„În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:”Suntem parteneri în absolut”

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5.Vica Blochina e pe listă

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, Laura Cosoi a făcut publice câteva fotografii de la piscină. Aceasta petrece câteva zile în Bulgaria, acolo unde se relaxează alături de soțul ei și cele trei fetițe. Membrii familiei Cosoi par să se bucure din plin de prima vacanță în formulă de cinci.

Pe rețelele de socializare, frumoasa blondindă și-a etalat formele într-un costum de baie întreg. Aceasta a fost complimentată pentru felul în care arată, la nici două luni de când a născut. Actrița este neschimbată și nici nu ai spune că a devenit, recent, mămică.

Deși în mod normal nu ar fi ales Bulgaria ca destinație, Laura Cosoi s-a declarat mulțumită de întregul sejur și de condițiile de care a avut parte.

Ce părere are Laura Cosoi despre litoralul bulgăresc

Laura Cosoi a descris experiența de pe litoralul bulgăresc, pe rețelele de socializare. Aceasta a susținut că nu s-ar vedea în altă destinație, dat fiind faptul că a călătorit împreună cu cei trei copii.

„Mai sunt câteva zile din vacanța noastră pe litoralul bulgăresc. Acum, trăgând linie, sincer vă spun că nu știu ce aș fi făcut cu copiii în altă parte, mă refer la fix această formulă, în această etapă a vieții noastre. Probabil alergam transpirați să căutam umbrele și șezlonguri, dă copiii cu crema, pune-le pălăria, scoate jucăriile, când ne-am fi instalat, probabil că ar fi fost deja prânzul.

Apoi caută restaurant, iar ele obosite și lipsite de răbdare ar fi cerut 2-3 feluri de mâncare de care nu s-ar fi atins. Ia înghețata, lasă sucul, hai la somn și de la capăt! Practic, îmi spunea cineva când am zis că plecăm în vacanță, „vacanța e pentru copii, voi sunteți în cantonament'. Și chiar așa a fost!', a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton