Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată: „Sunt foarte îndrăgostită”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată noul iubit al Bernei de la Puterea Dragostei. În urmă cu câteva luni, blondina a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Radu. Aceasta a explicat că ruptura dintre ei doi s-a produs din cauza geloziei și că nu mai crede într-o împăcare. Acum, se pare că fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața amoroasă alături de un fotbalist. Iată primele imagini cu cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a despărțit de fostul ei logodnic, Philip Albu, Berna s-a cuplat cu Radu Căpățîna. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis, în cele din urmă, să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut în urmă cu câteva luni, blondina motivând că s-a săturat de certuri și gelozii. Acum, aceasta iubește din nou și a postat, pe rețelele de socializare, imagini cu noul ei iubit. Cu ocazia zilei de naștere a acestuia, Berna i-a făcut o urare emoționantă și a câteva imagini alături de cel care i-a cucerit inima.

berna-1berna-1

Cum arată noul iubit al Bernei de la Puterea Dragostei. După despărțirea de Radu Căpățîna, tânăra și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat și este mai fericită ca niciodată. Iată cum a început povestea de dragoste dintre cei doi!

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador:”Ne-am apropiat, mi-a plăcut…”

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador:”Am petrecut clipe magice”

Citește și: Nea Mărin, despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său, Alex Leonte:”Nu i-am auzit vorbind despre căsătorie”

Citește și: Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose.Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 ani

Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată

Deși nu a făcut prea multe dezvăluiri despre noul său iubit, Berna a mărturisit că l-a cunoscut pe acesta în urmă cu o lună și câteva săptămâni. Vadim Covalciuc este fotbalist și evoluează la clubul FC Brașov Steagul Renaște.

În urmă cu o săptămână, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a publicat un videoclip cu noul ei iubit. Cei doi s-au bucurat de câteva momente de relaxare într-o stațiune de pe litoralul românesc. În imaginile de pe rețelele de socializare, aceștia sunt surprinși în ipostaze tandre.

Cu ocazia zilei de naștere a fotbalistului, Berna i-a făcut o urare pe profilul său de Instagram. Deși s-au cunscut în urmă cu puțin timp, blondina a mărturisit că este îndrăgostită nebunește.

„E cel mai frumos dintre toți iubiții mei'

Berna a mărturisit că, inițial, nu a crezut că între ea și Vadim se va înfiripa o poveste de dragoste. Aceasta a recunoscut că este „foarte îndrăgostită' de tânărul fotbalist și că bunătatea lui a impresionat-o.

„Noi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la început nu mă gândeam că va fi ceva între mine și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie. Ne-am apropiat foarte mult, am tot ieșit afară într-o gașcă comună.

Îmi place că e foarte sincer, are un caracter foarte frumos, iar sufletul lui e foarte bun. E cel mai frumos dintre toți iubiții mei pe care i-am avut, iar sufletul lui m-a impresionat maxim. Sunt foarte îndrăgostită', a declarat Berna potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton