Cum arată fiul Mariei Constantin, la 13 ani. Codrin locuiește cu tatăl lui, după divorțul părinților

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiul Mariei Constantin la 13 ani. Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Cântăreața a fost căsătorită cu Marcel Toader, care s-a stins din viață în 2019. În trecut, Maria a fost măritată cu Ciprian Tapotă, iar împreună au un băiat, pe Codrin, în vârstă de 13 ani. Băiatul locuiește cu tatăl lui, în urma divorțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a divorțat în 2014 de primul ei soț, Ciprian Tapotă. Artista de muzică populară s-a despărțit după cinci ani de tatăl fiului ei, Codruț. După despărțire, acesta a rămas alături de tatăl lui, iar vedeta s-a confrunta cu răutățile oamenilor care spunea că nu se interesează de viața fiului ei.

maria constantin si fiul eimaria constantin si fiul ei

Maria Constantin își iubește foarte mult fiul, deși rareori postează imagini cu el în mediul online. Recent, fanii vedetei au rămas surprinși după ce artista a publicat o imagine emoționantă alături de Codrin. Internauții sunt uluiți de cât de mult seamănă micuțul cu mama lui.

Citește și: Cum se înțelege Maria Constantin cu Robert Stoica, viitorul ei soț:„Atunci când se umple paharul, devin foarte rea'

Citește și:Ce dietă ține Maria Constantin. Vrea să slăbească, pentru a încăpea în rochia de mireasă:„Vreau să ajung la 51 de kilograme' / EXCLUSIV

Citește și:Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:”Mă las de muzică dacă are nevoie de mine”

Citește și:Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte'

Cum arată fiul Mariei Constantin la 13 ani

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă și au împreună un băiat, pe Codrin. După cinci ani de relație, cei doi au divorțat în 2005. Ulterior, artista s-a căsătorit cu Marcel Toader, de care s-a despărțit la scurt timp după nuntă. În prezent, Maria Constantin este logodită cu Robert Stoica și urmează să se căsătorească.

Cântăreața este activă în mediul online, iar recent a postat o imagine cu fiul ei, Codrin, în vârstă de 13 ani. Fanii au rămas surprinși de cât de mult a crescut acesta. Codrin seamănă leit cu mama lui și este foarte atașat de ea. „Acum pot spune că sunt pregătită de competiție după ce am binecuvântarea și susținerea fiului meu Codruț', a scris Maria Constantin pe Instagram. Maria Constantin și Codrin au ieșit împreună la mall și s-au bucurat de momentele petrecute împreună, înainte ca artista să plece în Republica Dominicană, la Survivor România 2023.

Maria Constantin l-a acuzat pe tatăl fiului ei de violență

Maria Constantin a povestit în urmă cu ceva timp că a trecut prin momente dificile în căsnicia cu tatăl fiului ei. Artista a declarat că Ciprian Tipotă era violent atât cu ea, cât și cu fiul lor, Codrin. Între cei doi au existat numeroase conflicte, dar într-un final au decis să facă pace de dragul lui Codrin.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puține pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns și zicea că nu vrea să meargă cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu șot s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în brațe. A doua oară, Codruţ era mai mare.', a povestit Maria Constantin în urmă cu câţiva ani.

Maria Constantin nu locuiește împreună cu fiul său

În vârstă de 34 de ani, Maria Constantin are o carieră de succes. Deși are un fiu de 13 ani, artista nu locuiește împreună cu el. Codrin avea 3 ani când Maria și CIprian s-au despărțit, iar din cauza programului ei încărcat, aceasta l-a lăsat pe Codrin la tatăl lui. Potrivit spuselor acesteia, Codrin se înțelege foarte bine cu iubitul mamei ei și chiar vrea să se mute împreună cu artista.

Avea 3 ani și jumătate, nici nu puteam să îi explic că mami cu tati nu se mai înțeleg. Atunci, a venit tatăl lui, cu părinții lui și au zis că o să îl țină cât am eu treabă la București. Ulterior, au început toate tamtamurile pe acolo și eu am fost nevoită să plec de la Târgu Jiu pentru că toată lumea avea ce avea cu mine.(…) Acum, copilul își dorește să vină la mine, dar, momentan, consider că eu fiind mai mult plecată, nu vreau ca educația lui să fie pornită pe un drum greșit.(…) Codruț se înțelege ok cu iubitul meu. Îi place de el', a spus Maria Constantin în emisiunea Detectorul de minciuni'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton