Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale: "Sunt sătulă de problemele altora"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran nu vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale pentru că, spune ea, este sătulă de problemele altora. Deși tânărul ar vrea să se împace cu ea și să-și crească împreună fetița, Cristina Cioran nici nu vrea să audă de această variantă și susține că se simte foarte bine și așa, singură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale au decis în urmă cu aproape două luni să se separe, astfel că cei doi s-au despărțit, dar nu amiabil, ci cu mare scandal. Și-au aruncat vorbe grele, iar Alex Dobrescu chiar a făcut publice atunci mai multe conversații cu partenera sa de viață. De aceea, Cristina Cioran nu vrea să mai audă de el.

actrita-cristina-cioran1-1actrita-cristina-cioran1-1

De ce nu vrea Cristina Cioran să se împace cu Alex, tatăl fiicei sale

După ce au fost surprinși în mijlocul unui scandal, când Cristina Cioran a mers să-și mai ia câteva dintre lucruri din casa unde locuiau împreună, relația dintre ei s-a terminat iremediabil. Alex a amenințat-o atunci cu poliția pe mama copilului său, iar Cristina Cioran a izbucnit în plâns. Acela a fost momentul care a determinat-o să pună punct definitiv relației.

'Ăla a fost un moment… suntem în termeni ok. Vorbim pentru fetiță și nu numai, da, vorbim. Eu nu îmi doresc (n.r. împăcarea), el da, își dorește, dar eu, nu', a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

În ceea ce privește o relație în viitorul apropiat, Cristina Cioran a mărturisit că nu reprezintă acest lucru o prioritate pentru ea.

'Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează. Sunt cam sătulă de problemele altora. Din păcate, atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă, eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai, lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni', a mai spus Cristina Cioran.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, sărbătorită cu fast la 6 ani. Gabi Bădălău a participat la petrecerea Sofiei

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…

Citește și: Când și cum va naște Cristina Bălan:„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor. Am fost tratată…’ / EXCLUSIV

Ce face Cristina Cioran de Sărbători, după despărțirea de Alex

Cristina Cioran a mărturisit că va pleca cu fetița și mama ei la Constanța, orașul ei de origine, și se vor bucura de Crăciun în familie, după care se vor întoarce în București.

'E o perioadă aglomerată, am o grămadă de treabă, alerg foarte mult, sunt pe drumuri. De Crăciun vom merge până la mare, să luăm puțin aer, după care ne întoarcem în București. Vom merge noi două împreună cu mama mea.

Gătim, facem mâncare, mama mea e deja pregătită să ne facă masa de Crăciun. E al doilea Crăciun cu Ema, așadar va fi special, că primul Crăciun am apucat să stam doar jumătate de zi, căci ulterior am mers în spital cu COVID. De data asta chiar o să fie așa, mai pe sărbătoare. Vom merge la prieteni prin Constanța, familie', a mai zis Cristina Cioran.

Noul An o va surprinde pe Cristina Cioran în București, iar vedeta a spus că cel mai probabil va ieși cu prietenii.

'De Revelion nu am niciun plan, de fapt am niște prieteni cu care probabil voi ieși. Probabil că da, voi fi în București. Noul an vreau să-mi aducă sănătate, vrem să fim sănătoase și eu și mama și Ema.

Pe plan profesional îmi doresc ceva, un proiect, care probabil se va întâmpla la anul, un proiect TV.

Cam atât! Știi, All I Want for Christmas I Have, tot ce îmi doresc de Crăciun deja am. Eu sunt o fată simplă din provincie, eu n-am pretenții mari', a mai zis Cristina Cioran.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton