Cum arată acum fiica lui Gianluca Vacchi, la 3 ani de la operația la față. Blu Jerusalema s-a născut cu o malformația „gură de lup”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată acum fiica lui Gianluca Vacchi, la 3 ani de la operația la față. Milionarul Gianluca Vacchi a devenit cunoscut datorită stilului său de viață excentric și a mișcărilor de dans nemaivăzute. În 2020, DJ-ul italian a devenit tată pentru prima oară, atunci când a venit pe lume Blu Jerusalema. Micuța s-a născut cu o malformație la nivelul feței și a fost supusă unei intervenții chirurgicale la doar șase luni. Iată cum arată astăzi fiica cuplului Gianluca Vacchi – Sharon Fonseca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiica lui Gianluca Vacchi, la 3 ani de la operația la față. Gianluca Vacchi a devenit tată pentru prima dată la vârsta de 53 de ani. În 2020, soția acestuia a adus pe lume o fetiță și a fost supusă unei operații de cezariană, după ce a stat în travaliu timp de trei zile. Micuța Blu Jerusalema s-a născut palatoschizis (despicătura valului palatin), denumită popular și gură de lup'. La doar șase luni, fiica acestora a fost supusă mai multor intervenții chirugicale și a trecut printr-o perioadă de recuperare.

gi9gi9

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni: „O experiență foarte grea!”

Citește și: Gianluca Vacchi a devenit tătic, la 53 de ani. Soția lui a născut o fetiță: „Mulțumesc Reginei mele'

Citește și: Cum au reacționat fanii Ginei Pistol după ce au auzit-o cântând live, împreună cu Smiley: „Are puțin din vocea Loredanei Groza”

Citește și: Cum arată Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, însărcinată în luna a șaptea: „În primele două zile am fost șocată, depresivă'

Cum arată acum fiica lui Gianluca Vacchi, la 3 ani de la operația la față

Au trecut trei ani de când fiica lui Gianluca Vacchi a fost operată la nivelul feței. Milionarul italian se mândrește cu Blu Jerusalema și își încântă fanii de pe rețelele sociale cu imagini cu aceasta. Micuța s-a refăcut complet după operațiile suferite în primul an de viață și nu a rămas cu cicatrici.

„Fiica noastră a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, am avut intervenția chirurgicală a osului palatin (n.r. – cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost pentru ea…  E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă.

A fost atât de curajoasă, calmă și dulce, încât mă face atât de mândru că sunt tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă spre toți părinții care trec prin astfel de experiențe cu bebelușii lor!', a transmis afaceristul italian Gianluca Vacchi, pe Instagram, în 2020, după ce micuța Blu a trecut prin operație.

Fiica lui Gianluca Vacchi împlinește 3 ani

Peste câteva luni, fiica milionarului italian împlinește trei ani. Gianluca Vacchi obișnuiește să publice imagini cu Blu Jerusalema, alături de mesaje înduioșătoare.

„Ai ajuns în viața noastră ca un înger și mi-ai schimbat perspectiva întregii mele lumi. Acum știu de ce te-am așteptat atât de mult. Capodoperele vin doar după un drum lung și le aștepți atât de mult pentru că sunt unice și au un impact uriaș în viața ta. Te iubesc prințesa mea, nimic nu este ca înainte și trăiesc pentru fiecare respirație a ta', a scris italianul pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton