Ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii câștigați la Survivor 2023: „Târziu am aflat că există un premiu în bani. Ca să fiu sincer...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii câștigați la Survivor 2023. Sebastian Dobrincu a fost concurent la Survivor 2023, însă parcursul tânărului antreprenor s-a încheiat după numai două săptămâni, din cauza unei accidentări la picior. Înainte de a începe competiția, juratul de la „Imperiul leilor' spune că vrea să doneze marele premiu, în eventualitatea în care iese câștigător. Chiar dacă a părăsit Republica Dominicană mai repede decât anticipase, Sebastian Dobrincu a fost remunerat pentru perioada petrecută în competiție. Iată ce a făcut acesta cu banii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii câștigați la Survivor 2023. Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea de a participa la „Survivor' 2023, principala lui motivație fiind aceea de a intra în posesia premiului cel mare, de a-l dubla și de a-l dona unei cauze sociale. Din nefericire, tânărul antreprenor a fost eliminat din competiție după două săptămâni, având în vedere accidentarea suferită în timpul unei probe. Acesta a căzut de la înălțime și s-a lovit la picior, apoi a fost transportat la o unitate medicală din Republica Dominicană.

seb-10seb-10

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Sebastian Dobrincu spunea că este ambiționat să-și întreacă limitele și să intre în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, pe care intenționa să-l redirecționeze către o cauză socială. Antreprenorul spune că nu a acceptat provocarea emisiunii „Surivor' 2023 din considerente financiare, căci abia târziu a aflat că există un premiu în bani.

Citește și: Cum câștiga Sebastian Dobrincu 4.000 de euro pe lună, la 13 ani: „Am furat startul la multe chestii în viață'

Citește și: Drama care i-a marcat viața lui Sebastian Dobrincu: „Bunica mea a murit de cancer, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Îi promisesem că…'. Ce decizie a luat de atunci / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce peripeții a trecut Armin Nicoară pe Muntele Athos, înainte de a ajunge la Mănăstirea Sfânta Ana: „E infernal…”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica împreună, la medic. Cum au fost filmați: „Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu…'

Ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii câștigați la Survivor 2023

Așa cum a promis, Sebastian Dobrincu a donat banii câștigați la Survivor 2023 unei cauze sociale. Tânărul antreprenor și-a dorit să contribuie la renovarea Secției de Oncologie de la Spitalul Fundeni, căci bunica lui s-a stins din viață în această unitate medicală.

„Dacă mi-am donat onorariul? L-am donat cu un multiplu de…, un factor destul de mare. Nu asta e. Dar nu este genul de lucru despre care îmi place neapărat să vorbesc. Nu m-am dus la Survivor ca să donez banii, pur și simplu nu ăla era motivul pentru care am acceptat competiția. Motivația mea nu era financiară. Târziu am aflat că există un premiu în bani. Ca să fiu sincer la semnarea contractului am aflat.

Fiind cauza care îmi este cea mai dragă, având și o legătură personală, bunica mea murind de cancer la Spitalul Fundeni, secția pe care o renovăm. Am avut un atașament personal și am vrut în primul rând să trag un semnal de alarmă pentru niște lucruri care nu par să se rezolve de la sine așa cum am crede noi. Renovarea spitalelor sau echiparea lor cu echipament medical necesar, nici măcar nu vorbim de o fiță sau de o extravaganță, e o necesitate pentru supraviețuire, pentru vindecarea unor pacienți. Am încercat să contribui, să atrag măcar atenția prin prisma emisiunii și să pot, dacă aveam ocazia să câștig, să adaug un plus pe lângă ceea ce contribui deja', a spus aceasta, potrivit ego.ro.

Sebastian Dobrincu se recuperează după accidentarea de la Survivor

Sebastian Dobrincu spune că nu se va putea recupera în totalitate după accidentarea suferită la Survivor 2023. Antreprenorul recunoaște că este o fire mai activă, așa că i-a venit destul de greu să respecte recomandările medicilor și să stea în repaus medical.

„Pe deplin nu o să mai fiu niciodată pentru că am rupt niște articulații și cartilagii care nu mai cresc la loc, dar mă obișnuiesc să trăiesc și așa. Există viață și după ce îți pierzi un deget și după Survivor. O iau încet, cu kinetoterapie, reflexoterapie, mai ușor cu alergatul, cu sportul intens. Mă obișnuiesc, nu prea am de ales. (…)

Nu am stare, adică nu pot să stau locului. Asta e de fapt problema mea. Muncitor sau nu, nu am răbdare. Temperamentul meu este mai agitat. Am avut și eu o șansă să mă victimizez și să stau la pat, dar n-am profitat de ea. Ce să fac? Chiar regret acum că n-am profitat să stau un pic să mă cocoloșesc. Asta e', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton